ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ιτούδης: Τον «καλοβλέπουν» ομάδες του ΝΒΑ!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε ότι ο Ελληνας προπονητής των Ρώσων έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη
Ιτούδης: Τον «καλοβλέπουν» ομάδες του ΝΒΑ!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Ιτούδης έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των ευρωπαϊκών πάγκων και αποτελεί σημείο αναφοράς των Ευρωπαίων προπονητών. Οι τίτλοι του άλλωστε μιλάνε από μόνοι τους και δεν σηκώνουν καμία αμφισβήτηση. Ο Ελληνας κόουτς έκανε και φέτος το θαύμα του και οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας.  Ετσι «ντούμπλαρε» τα τρόπαια (είχε πάρει την κούπα με τους Μοσχοβίτες και το 2016) που έχει σηκώσει με την ρωσική ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου.

Μάλιστα, ο Ιτούδης έγινε πλέον ο μοναδικός Ελληνας προπονητής που έχει δυο τρόπαια της Ευρωλίγκας στην συλλογή του (ο άλλος Ελληνας που έχει πάρει το τρόπαιο μια φορά ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που σήκωσε την κούπα με τον Ολυμπιακό το 2013). Η ποιότητα της δουλειάς του και οι επιτυχίες του έχουν φτάσει ως τις ΗΠΑ και ήδη ομάδες του ΝΒΑ τον «καλοβλέπουν».

Αυτό αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων μίλησε για το θέμα της παραμονής ή όχι του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας της Μόσχας και εκεί αποκάλυψε ότι ο Ελληνας προπονητής είναι στο στόχαστρο ομάδων του ΝΒΑ που τον «καλοβλέπουν» ως μέλος του τεχνικού επιτελείο τους.

Αναλυτικά, ο Αντρέι Βατούτιν, τόνισε:

«Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η τρέχουσα σεζόν θα τελειώσει με τον Ιτούδη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, αυτό σας το εγγυώμαι. Δεν είμαι ο μάνατζερ του, αλλά από αυτά που άκουσα και ξέρω, υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον γι’ αυτόν από ομάδες του NBA. Δύο τίτλοι σε πέντε χρόνια δεν είναι λίγο, από την στιγμή που και πριν από την ΤΣΣΚΑ το βιογραφικό του ήταν αρκετά πλούσιο. Ελπίζω, όμως, να καταλήξουμε σε συμφωνία, παρόλο που πρόκειται για έναν δρόμο με αμφίδρομη κίνηση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιτούδης: Τον «καλοβλέπουν» ομάδες του ΝΒΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ