AGENT GREEK

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει τελικά με Νις-Τσιμίκα

Τα δεδομένα για το φημολογούμενο «φλερτ» του Ολυμπιακού και Νις για τον Κώστα Τσιμίκα και ποια η πραγματική βάση της υπόθεσης.
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει τελικά με Νις-Τσιμίκα

Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει βουίξει ο τόπος για επικείμενη συμφωνία Ολυμπιακού και Νις για τον Τσιμίκα. Αλήθεια όμως.

Ναι, οι Γάλλοι έχουν φράγκα με τη σέσουλα. Δεν τα έχουν όμως για πέταμα. Και τουλάχιστον με τα όσα έχω μάθει, δεν σκοπεύουν ούτε να … αγγίξουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι οποίες, με τη σειρά τους, είναι ανατροφοδοτούμενες ακριβώς από την οικονομική επιφάνεια της Νις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τον Γκραντέλ

Τι θέλω να πω. Για χάρη της Νάπολι για παράδειγμα (που εξακολουθώ να θεωρώ μέχρι νεοτέρας φαβορί για τον «Τσίμι») ο Ολυμπιακός, ίσως έμπαινε στο τριπάκι να συζητήσει ένα ποσό στα 16 ή στα 18 εκατ. ευρώ (δεν έχει φτάσει, αν όμως φτάσει εκεί προβλέπεται να κάτσει και όχι στα 12 του Ιανουαρίου).

Για τη Νις, που ακριβώς γνωρίζουν πως… λεφτά υπάρχουν, δεν ακούνε τίποτα λιγότερο από τα 20.

Και στη Νις, προφανώς και το γνωρίζουν αυτό. Και επίσης γνωρίζουν μέχρι που θέλουν να φτάσουν. 12; Αντε επειδή είμαι large να βάλω 15.

Αλλά με πολλή κουβέντα, που στη Νίκαια (ούτε και στον Πειραιά όμως) έχουν διάθεση να κάνουν.

Υ.Γ. Λογικό να εικάζεται εμπλοκή του Ισά στη συγκεκριμένη δουλειά. Δεν υπάρχει όμως. Δεδομένο αυτό…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει τελικά με Νις-Τσιμίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.