AGENT GREEK

Πανιώνιος: Αυτό είναι το χρέος

Ο Agent Greek αποκαλύπτει πώς είναι τα οικονομικά δεδομένα στους Νεοσμυρνιώτες και τι ακολουθεί τον Ιανουάριο
Πανιώνιος: Αυτό είναι το χρέος

Πάντα είναι καλύτερο να αφήνεις τους άλλους να μιλούν για σένα, να διαφημίζουν εκείνοι τη δουλειά σου. Το έκανε πρόσφατα ο Πανιώνιος και μου έδωσε κίνητρο.

Έκανα, λοιπόν, κάποια τηλέφωνα για να διαφημίσω κι εγώ από την πλευρά μου τους Νεοσμυρνιώτες. Εκείνο που με ιντρίγκαρε περισσότερο ήταν κάποιες δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα για το χρέος. Οι ερωτήσεις, άλλωστε, από τους φίλους της ομάδας για τα οικονομικά ήταν συχνές και εύλογες. Κάποιος έπρεπε να μιλήσει με νούμερα. Έστω και αν κάπου έγιναν… αλλαγές.

Τι έμαθα εγώ; Ότι το χρέος αυτή τη στιγμή είναι στα 5.500.000-6.000.000 ευρώ. Τι παρέλαβε η νυν διοίκηση; Ένα χάος, πρέπει να το ομολογήσω αυτό. Όχι, όμως, στον βαθμό που το πλασάρει. Κοντά στα 9.000.000 ευρώ ήταν τότε. Φυσικά μιλάμε μόνο για τις υποχρεώσεις προς το δημόσιο, όχι τα υπόλοιπα.

Πάμε και στο ζουμί; Είναι νωρίς να πει κανείς εάν θα υπάρξει θέμα αδειοδότησης. Θα είναι ζόρικα τα πράγματα πάντως. Μέσα σε όλα θα πρέπει να βγει το καλοκαίρι στην αγορά ο Πανιώνιος και να ψάχνει ξανά τηλεοπτικό συμβόλαιο (ήταν μονοετής η συμφωνία με τη Nova). Εκεί δεν τους φοβάμαι πάντως. Θα τα καταφέρουν λογικά.

Πάμε και στο θέμα της ρύθμισης των 120 δόσεων; Εάν δεν ψηφιστεί σύντομα αυτό, δεν θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών οι Νεοσμυρνιώτες, αφού δεν θα διαθέτουν ενημερότητες. Προσέξτε όμως. Θα μπορούν να πουλήσουν κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Ο Μασουρας θα πάει στον Ολυμπιακό. Θα είναι ο μόνος που θα πουληθεί; Ίσως όχι. Σκέφτεστε να αποχωρήσουν και άλλοι πρωτοκλασάτοι χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής τους; Αυτά για τώρα και δεν θα χαθούμε. Θα επανέλθω σύντομα…

Ο Κουλούρης από «πρόβλημα» έγινε κέρδος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Αυτό είναι το χρέος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.