ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Έλεγχος Διαιτησίας: Γιάννινα, Δανία, Βοιωτία… τραγωδία!

Λάθη σε ΟΑΚΑ, Ηπειρο και Λιβαδειά. Αλλοίωσαν αποτέλεσμα Γρατσάνης και Τάσης. Δείτε τον έλεγχο της διαιτησίας της αγωνιστικής… Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (Κέλε) Λίγος ο Δανός, αλλά πέρασε στα ψιλά. Όπως και τα λάθη των υπόλοιπων ξένων που έχει φέρει κατά καιρούς η ΚΕΔ. Στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Μάτος ρίχνει αγκωνιά στον Κολοβέτσιο. Υπάρχει επιθετικό...
Έλεγχος Διαιτησίας: Γιάννινα, Δανία, Βοιωτία… τραγωδία!

Λάθη σε ΟΑΚΑ, Ηπειρο και Λιβαδειά. Αλλοίωσαν αποτέλεσμα Γρατσάνης και Τάσης. Δείτε τον έλεγχο της διαιτησίας της αγωνιστικής…

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (Κέλε)

Λίγος ο Δανός, αλλά πέρασε στα ψιλά. Όπως και τα λάθη των υπόλοιπων ξένων που έχει φέρει κατά καιρούς η ΚΕΔ. Στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Μάτος ρίχνει αγκωνιά στον Κολοβέτσιο. Υπάρχει επιθετικό φάουλ το οποίο δεν καταλογίστηκε και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Στο 72′ ο Ζαμπά, βλέπει σωστά την κόκκινη κάρτα, αλλά έπρεπε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη και τον Γιόχανσον για το χτύπημα στον Βιεϊρίνια.

Λεβαδειακός-Λαμία 1-1 (Τάσης)

Στο 85′ υπάρχει πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού σε μαρκάρισμα του Σκόνδρα στον Ναννγκίς. Δεν το έδωσε ο Τάσης. Αλλοίωση αποτελέσματος. Δικαίως φωνάζουν οι Βοιωτοί.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 0-0 (Γρατσάνης)

Πολλά λάθη στα Γιάννινα. Ο Τρικαλινός ρέφερι δεν δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στο 70’ στο χέρι του Λισγάρα και βγάζει λανθασμένα δεύτερη κίτρινη στον Μιχαήλ 10 λεπτά αργότερα, αφήνοντας αναίτια τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο, αφού στο μαρκάρισμα στον Ντουρίτσκοβιτς δεν υπάρχει ούτε φάουλ! Τρεις λάθος υποδείξεις είχε ο α’ βοηθός Σπυρόπουλος (Δ. Αττικής), στο 36′, στο 40′ και στο 43′, εκ των οποίων οι δύο οριακές.

Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-0 (Ζαχαριάδης)

Καλή διαιτησία του Ζαχαριάδη. Στο 18′ το πέναλτι του Μακσίμοβιτς στον Κουλούρη είναι καθαρό και σωστά καταλογίζεται από τον Μακεδόνα ρέφερι. Στο 10′ έχει κάνει λάθος ο βοηθός Νατσιόπουλος, στη φάση του Ντουρμισάι, που βγαίνει τετ-α-τετ και σκοράρει. Δεν υπάρχει οφσάιντ, κακώς σήκωσε τη σημαία του.

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0 (Κομίνης)

Πολύ καλή η καλή διαιτησία του Κομινη. Στο 4′ υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο που ανακόπτει αντικανονικά τον Μοράρ που βρισκόταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ.

Άρης-ΑΕΚ 2-0 (Διαμαντόπουλος)

Με εξαίρεση την δεύτερη κίτρινη στον Αλεφ, που δεν έβγαλε, ο Αρκάς ρέφερι τα πήγε περίφημα. Στο 13′ σωστά ακυρώνεται το γκολ του Βέλεθ. Ο εκτεθειμένος Γιουνές δεν βρίσκει τη μπάλα, αλλά κάνει κίνηση να παίξει τη μπάλα και επηρεάζει τη φάση. Στο 29′ η μπάλα βρίσκει μεν στο χέρι του πεσμένου Τσόσιτς, ο οποίος όμως δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα. Βάζει το χέρι του για να στηριχθεί στο έδαφος. Το πρώτο ημίχρονο έληξε κανονικά. Είχε κολλήσει το χρονόμετρο της ΕΡΤ στο 40.06 με αποτέλεσμα να φανεί ότι ο διεθνής ρέφερι το έληξε 43 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0 (Ευαγγέλου)

Δύο φάσεις για πέναλτι «έκατσαν» στον Αθηναίο ρέφερι, σε καμία δεν πήγε στην άσπρη βούλα. Για τη φάση του 62’ και το μαρκάρισμα του Μπράλιτς στον Φερέιρα, ο διαιτητής δικαιώνεται από τον παρατηρητή Κύρκο (Θεσπρωτίας). Στο 84′ ο Γιαννούλης, κρατάει τον Μόρα, υπάρχει παράβαση τηλεοπτικά τουλάχιστον, αλλά η μπάλα είναι εκτός του πεδιού δράσης των δύο ποδοσφαιριστών και ο Ευαγγέλου επέλεξε να μην καταλογίσει την παράβαση. Ο Κύρκος βλέποντας τη φάση από το γήπεδο πήγε με τον διαιτητή, αλλά του μετέφερε ότι θέλει να την ξαναδεί και στο βίντεο.

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-2 (Σέζος)

Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Ποντένσε. O Πορτογάλος πέφτει εύκολα. Δεν υπάρχει παράβαση. Ο παρατηρητής αν και δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα μιλώντας στον ρέφερι στα αποδυτήρια, άφησε να εννοηθεί ότι θα πάει μαζί του. Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλεγχος Διαιτησίας: Γιάννινα, Δανία, Βοιωτία… τραγωδία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!