BLOGGERS

Ολυμπιακός: Πέρσι συστήθηκε ο Πέδρο, φέτος ο Μαρτίνς

Η χρονιά του Πορτογάλου...
Ολυμπιακός: Πέρσι συστήθηκε ο Πέδρο, φέτος ο Μαρτίνς

Χτύπησε το καµπανάκι με την προετοιμασία που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, βάζοντας έτσι ένα τέλος στις καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών! Το καµπανάκι όπως παλιά στο σχολείο, που το ακούγαµε και βάζαµε τα κεφάλια µέσα καθώς άρχιζε το µάθηµα.

Κάπως έτσι και οι «ερυθρόλευκοι», βάζουν πλέον τα κεφάλια µέσα και συγκεντρώνονται στην προετοιµασία τους.

Μία προετοιµασία η οποία είναι διαφορετική µε αυτήν του προηγούµενου καλοκαιριού. Πέρσι είχαµε καινούργιο προπονητή, νέο κορµό οµάδας, άλλους ποδοσφαιριστές και γενικότερα πολλές αλλαγές!

Φέτος όµως τα πράγµατα δεν είναι έτσι. Είναι διαφορετικά. Υπάρχει µεγαλύτερη πίεση και δεν υπάρχει η σκέψη και η απόφαση να «χτιστεί» η οµάδα για το µέλλον. Γιατί ο Ολυµπιακός ουσιαστικά πέρσι αυτό έκανε. Έβαλε τις βάσεις για κάτι νέο και το κατάφερε.

Το έδειξε όλη τη χρονιά, στην οποία µπορεί να µην κατέκτησε κάποιον τίτλο, αλλά άφησε ικανοποιηµένο τον κόσµο από πλευράς εικόνας. ∆εν υπήρχε η αδιαφορία και το κακό ποδόσφαιρο προ διετίας.

Από το προηγούµενο καλοκαίρι µέχρι το τέλος της χρονιάς, µας συστήθηκε ο Πέδρο, ο νέος προπονητής του Ολυµπιακού.

Τον Πορτογάλο τον µάθαµε. Τον είδαµε στα καλά του, στα άσχηµά του και στην πίεση της οµάδας για το αποτέλεσµα και το καλό ποδόσφαιρο. Σε κάποια βγήκε νικητής, σε κάποια άλλα όχι. Φέτος όµως το καλοκαίρι αυτό ξεκινά για την οµάδα µε τον Μαρτίνς να θέλει να πετύχει.

Ο Ολυμπιακός φέτος θα έχει το «πρέπει»

Θα είναι διαφορετικά αυτή η χρονιά. ∆ιότι φέτος ο Ολυµπιακός θα έχει στην πλάτη του το «πρέπει». «Πρέπει» να επιστρέψει στην κορυφή και να πανηγυρίσει τίτλους ή τίτλο. ∆εν µπορεί η οµάδα να µείνει για τρίτη χρονιά χωρίς κάποιο τρόπαιο. Για αυτό και µπαίνει στο παιχνίδι και η πίεση.

Όχι πως πέρσι δεν υπήρχε, αλλά όπως και να το κάνουµε φέτος είναι διαφορετικά. Πέρσι όλοι γνώριζαν ότι ο Ολυµπιακός «χτίζει» κάτι καινούργιο. Φέτος αυτό δεν υπάρχει και θα πρέπει να επιβραβευτούν οι κόποι όχι µίας, αλλά δύο σεζόν στο τέλος!

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς και εµφανίζεται αποφασισµένος να πετύχει. Είναι και για τον ίδιο ένα προσωπικό στοίχηµα η δεύτερή του χρονιά στον πάγκο του Ολυµπιακού. Πέρασαν αρκετά µέχρι οι «ερυθρόλευκοι» να σταθεροποιηθούν στον έναν προπονητή και αυτός είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο οποίος από την πλευρά του θέλει να πετύχει και να είναι αυτός που θα επιστρέψει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πέρσι συστήθηκε ο Πέδρο, φέτος ο Μαρτίνς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.