ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Οκερεαφόρ: «Να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε»

O άσος του Χολαργού, Τέντι Οκερεαφόρ, μίλησε για τη νίκη επί της Κύμης, το παιχνίδι με τον Ήφαιστο και την πορεία της ομάδας στη Basket League. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη μετράει ρεκόρ 10-11 και την Κυριακή ταξιδεύει στη Λήμνο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θεωρώ πως...
Οκερεαφόρ: «Να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε»

O άσος του Χολαργού, Τέντι Οκερεαφόρ, μίλησε για τη νίκη επί της Κύμης, το παιχνίδι με τον Ήφαιστο και την πορεία της ομάδας στη Basket League.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη μετράει ρεκόρ 10-11 και την Κυριακή ταξιδεύει στη Λήμνο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Θεωρώ πως παίξαμε με πολύ καλή ένταση σε όλη την διάρκεια του ματς με την Κύμη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά και παίξαμε με καρδιά, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη νίκη»

Όσο για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο, σχολίασε: «Ο Ήφαιστος είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει καλύτερα στην έδρα της, οπότε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Ενώ, για τις δέκα νίκες της ομάδας ως τώρα στο πρωτάθλημα και το που μπορεί να φτάσει ο Χολαργός, υπογράμμισε: «Πιστεύω πως έχουμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα μπροστά μας και μπορούμε να κάνουμε κάποιες μεγάλες νίκες αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε με την ίδια ένταση και την ίδια “δίψα” για νίκη, όπως απέναντι στη Κύμη».

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση, παρατήρησε: «Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να νικάς. Το μόνο που έχει σημασία σε αυτό το παιχνίδι είναι οι νίκες. Μια καλή στατιστική είναι θεμιτή, αλλά οι νίκες είναι το σημαντικότερο κομμάτι και γι’ αυτές σε θυμούνται…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οκερεαφόρ: «Να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.