ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλσα Εξάρχου Κεντέρη – Epirus365: Γυρίζοντας την Ήπειρο…

Η Έλσα Εξάρχου Κεντέρη αποδεικνύει με το «Epirus 365», πως η ελληνική Ήπειρος είναι ένας τόπος που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος 365 μέρες το χρόνο.
Έλσα Εξάρχου Κεντέρη – Epirus365: Γυρίζοντας την Ήπειρο…

Έλσα Εξάρχου Κεντέρη – Epirus365. Είναι αλήθεια πως θα μπορούσε να είναι και σλόγκαν παγκόσμιας εμβέλειας. Αρκετά είναι αυτά που πρέπει να… γυρίσουν, να αλλάξουν στη χώρα μας, την Ήπειρο, τον κόσμο γενικώς. Εν προκειμένω όμως η Έλσα Εξάρχου Κεντέρη αποδεικνύει με το «Epirus 365», πως η ελληνική Ήπειρος είναι ένας τόπος που μπορεί να επισκεφτεί κάποιος 365 μέρες το χρόνο.

Η υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές, στην περιφέρεια της Ηπείρου, παρέα με το σύζυγό της Κώστα Κεντέρη επισκέφθηκαν το Μέτσοβο. Εναν από τους ορεινούς τόπους της Ηπείρου που παράγει προϊόντα και προάγει φυσικά όπως όλα τα μέρη της Ηπείρου πολιτισμό. Ιδανικό μέρος και για τουρισμό σαφώς. Το πρόγραμμα Epirus 365, δηλαδή Ήπειρος 365 μέρες το χρόνομ στην πλήρη εφαρμογή του.

Σκοπός είναι να ανδεικνύονται όλες οι ομορφιές της Ηπείρου. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της Έλσας και ένας από τους μεγάλους της στόχος. Να γίνει η Ήπειρος ένα ισχυρό κέντρο τουρισμού. Ένας πραγματικός πόλος έλξης για όλο τον κόσμο.

Έλσα Εξάρχου Κεντέρη – Epirus365

Η Έλσα Εξάρχου Κεντέρη, η οποία θα είναι υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, και ο σύζυγός της Κώστας συνεχίζουν να προβάλλουν την περιοχή με κάθε τρόπο. Ας μην ξεχνάμε πως διαθέτουν και ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Πάπιγκο, όπου έχουν πάρει πολλά διεθνή βραβεία.

Το ξενοδοχειακό τους συγκρότημα έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως σε βουνό για διακοπές, ενώ την ίδια ώρα, έχουν καταφέρει να φέρουν συμφωνία με σκανδιναβική αεροπορική εταιρία, για απευθείας πτήσεις στα Ιωάννινα, όπου προσελκύουν τουρισμό στη περιοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έλσα Εξάρχου Κεντέρη – Epirus365: Γυρίζοντας την Ήπειρο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.