ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννακόπουλος: Αυτοί εγγυώνται την συνέχεια

Το όνομα «Γιαννακόπουλος» είναι συνυφασμένο με την πρόοδο και την επιτυχία. Η νέα γενιά εγγυάται για την ομαλή και θριαμβευτική συνέχεια
Γιαννακόπουλος: Αυτοί εγγυώνται την συνέχεια

Το όνομα «Γιαννακόπουλος» είναι ταυτισμένο με την επιτυχία και με την κοινωνική αποδοχή. Κάτι που πέτυχαν σε απόλυτο βαθμό ο Πατριάρχης, Παύλος αλλά και τ’ αδέρφια του, Θανάσης και Κώστας που εδώ και λίγο καιρό μαζί με την αδερφή τους, Βασιλική, συγκατοικούν στον ουρανό.

Ο,τι δημιούργησαν βασίστηκε στην σκληρή δουλειά, στο ένστικτο, την ευφυϊα, την διορατικότητα, την συνεργασία ενώ έχτισαν επάνω στην αγάπη. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν δεσμοί αδιάρρηκτοι μεταξύ τους που ουδέποτε κατάφερε κάποιος να σπάσει. Κυρίως, δεν το επιδίωξε γιατί θα… έσπαγε τα μούτρα του. Δεν άφηναν περιθώριο αμφισβήτησης τα αδέρφια…

Γιαννακόπουλος: Η νέα γενιά στο τιμόνι

Η παράδοση της σκυτάλης στα παιδιά τους, δεν έγινε μετά τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, που είχε απομείνει τελευταίος επιζών απ’ εκείνη τη γενιά της δημιουργίας. Σταδιακά, τα παιδιά αναλάμβαναν περισσότερες ευθύνες, μεγαλύτερες αρμοδιότητες και σαν έτοιμοι από καιρό δήλωναν πανέτοιμοι να εγγυηθούν για την επόμενη μέρα. Εχοντας βέβαια πάντα μέσα τους τα ιδανικά των γονιών τους: Αγάπη, συνεργασία, δημιουργία και όραμα.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Κώστας Γιαννακόπουλος και πάντα δίπλα τους η Βασιλική, άρχισαν από το μηδέν και δημιούργησαν μια αυτοκρατορία. Στον χώρο των φαρμάκων αλλά και στον αθλητισμό. Πλέον τα παιδιά τους, έχουν στα χέρια τους μια βαριά κληρονομιά. Ωστόσο με την ευχή των γονιών, που έχουν πάρει, δηλώνουν πανέτοιμοι να συνεχίσουν… Και- γιατί όχι;- να ξεπεράσουν.

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Περισσότερο γνωστός είναι φυσικά ο γιός του Παύλου, Δημήτρης, που αποφάσισε να ασχοληθεί- εκτός της ΒΙΑΝΕΞ– αρχικά με τα Media και το Marketing, αργότερα με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ετσι έγινε περισσότερο γνωστός στον κόσμο ο γιός του Πατριάρχη της οικογένειας.

Ενδιαφέρον, όμως, έχει το τι κάνουν τα… λιγότερο διάσημα μέλη της οικογένειας που είναι εξίσου ενεργά και δραστήρια, μένοντας όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, συμμετέχει στις διοικητικές αποφάσεις  και φυσικά παίζει ενεργό ρόλο στα επιχειρηματικά δρώμενα της οικογένειας, όπως ακριβώς και ο πατέρας της, Θανάσης. Εχει κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον δυναμισμό του πατέρα της και όσοι την γνωρίζουν βεβαιώνουν γι’ αυτά. Είναι δυναμική και δίνει τα πάντα προκειμένου να συνεχίσει η εταιρεία να είναι ισχυρή, επιτυχημένη και πάντα φερέγγυα.

Κώστας και Δημήτρης Παναγούλιας

Βρίσκονταν πολύ κοντά στην τριανδρία (Παύλος, Θανάσης και Κώστας) καθώς είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και παράγουν έργο στην ΒΙΑΝΕΞ εδώ και πολλά χρόνια. Ιδιαίτερα δυναμικοί και έξυπνοι, με πολύ καλό όνομα στον επιχειρηματικό χώρο, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της εταιρείας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι μεγάλοι τους εμπιστεύονταν τυφλά κι αναγνώριζαν την συμμετοχή τους σε ό,τι μεγαλουργεί ως σήμερα.

Είναι οι γιοί της Βασιλικής Παναγούλια (αδερφής του Παύλου, του Θανάση και του Κώστα) και παλαιότερα είχαν ασχοληθεί τόσο με την ομάδα μπάσκετ- όταν ήταν Τ.Α.Κ. ακόμα- αλλά και με τον Ερασιτέχνη (ο Κώστας Παναγούλιας είχε διατελέσει και προεδρος).

Αθηνά Γιαννακοπούλου

Σίγουρα το λιγότερο προβεβλημένο μέλος της οικογένειας. Ζούσε στην Αμερική για χρόνια, έχοντας επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Οταν πέθανε ο πατέρας της, Κώστας, ήρθε στην Ελλάδα κι αμέσως εντάχθηκε στην εταιρεία θέλοντας να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση. Δεν εμφανίζεται δημοσίως, αλλά όσοι την ζουν βεβαιώνουν ότι έχει κληρονομήσει το μυαλό του πατέρα της. Τον Κώστα Γιαννακόπουλο, τα μεγαλύτερα αδέρφια του, τον φώναζαν «Αμερικάνο». Λόγω της τετράγωνης λογικής και της ψυχραιμίας που αντιμετώπιζε όλα τα γεγονότα αλλά και επειδή ήταν τεχνοκράτης και έβλεπε μπροστά. Πλέον συμμετέχει στα δρώμενα της επιτυχημένης εταιρείας.

Συμπερασματικά: Εγγύηση 

Οσοι υποψιάστηκαν… κλυδωνισμούς μετά τον θάνατο του τελευταίου μέλους της δημιουργικής γενιάς, του Θανάση δηλαδή, σίγουρα κάνουν λάθος. Η νέα γενιά της οικογένειας Γιαννακόπουλου έχει μπει στα βαθιά από καιρό! Είναι… ψημένη στις επιχειρηματικές και τις καθημερινές δυσκολίες. Και με τα ιδανικά των προγόνων τους, δηλαδή ενότητα και συνεργασία, θα αντιμετωπίσουν τα πάντα.

Αλλωστε έτσι έκαναν και τα αδέρφια: Τίποτα δεν ήταν υπόθεση του ενός, όλα αντιμετωπίζονταν συνολικά και οικογενειακά. Και αυτό γνωρίζουν και τα ξαδέρφια: Οτι μόνο έτσι προχωράς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννακόπουλος: Αυτοί εγγυώνται την συνέχεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.