ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Κλείσε τη δωρεάν θέση σου στην πρώτη drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Στη Γλυφάδα θα γίνει η πρώτη drive in συναυλία του καλοκαιριού, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να βοηθάει τον Δήμο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές.  Η Γλυφάδα αυτό το καλοκαίρι θα έχει την τιμητική της, με το φεστιβάλ του Δήμου να ξεκινάει στις 2 Ιουνίου με την drive in συναυλία της Νατάσα...
Γλυφάδα: Κλείσε τη δωρεάν θέση σου στην πρώτη drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Στη Γλυφάδα θα γίνει η πρώτη drive in συναυλία του καλοκαιριού, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να βοηθάει τον Δήμο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές. 

Η Γλυφάδα αυτό το καλοκαίρι θα έχει την τιμητική της, με το φεστιβάλ του Δήμου να ξεκινάει στις 2 Ιουνίου με την drive in συναυλία της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Αντί εισιτηρίου οι πολίτες θα προσφέρουν μια σακούλα με τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας. «Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Σε μια εποχή που υπάρχει ανάγκη για εξωστρέφεια, ασφαλή συνύπαρξη και ποιοτική διασκέδαση, ο Δήμος Γλυφάδας και η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνουν την αρχή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα: Κλείσε τη δωρεάν θέση σου στην πρώτη drive in συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.