ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόρινθος: Καταρρακτώδης βροχή – Ποτάμια οι δρόμοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας, το οποίο πλήττει αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Αναμέσά τους και η Κόρινθος, στην οποία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια! Δύσκολη είναι εδώ και λίγη ώρα η κατάσταση στην Κόρινθο που τις τελευταίες ώρες πλήττεται από την κακοκαιρία. Όπως φαίνεται σε βίντεο, η ισχυρή βροχόπτωση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στα Αθίκια...
Κόρινθος: Καταρρακτώδης βροχή – Ποτάμια οι δρόμοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας, το οποίο πλήττει αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Αναμέσά τους και η Κόρινθος, στην οποία οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια!

Δύσκολη είναι εδώ και λίγη ώρα η κατάσταση στην Κόρινθο που τις τελευταίες ώρες πλήττεται από την κακοκαιρία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, η ισχυρή βροχόπτωση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στα Αθίκια Κορίνθου με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και να έχουν δημιουργηθεί χείμαρροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός – Αττική: Σφοδρή βροχόπτωση στην Αθήνα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκονται καταιγίδες και βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όπως την Αττική, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Χαλκιδική, καθώς και στην ανατολική Μακεδονία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόρινθος: Καταρρακτώδης βροχή – Ποτάμια οι δρόμοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.