ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Καλυθιές Ρόδου: Έψαλαν τον Ακάθιστο Ύμνο από τα μπαλκόνια (vid)

Κορονοϊός – Καλυθιές Ρόδου: Ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα γεμάτο συναίσθημα βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει ότι η Χριστιανική πίστη μπορεί να εκφραστεί ακόμη και στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε λόγω κορονοϊού. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του χωριού των Καλυθιών στη Ρόδο, όπου οι ιερείς τελούν μόνοι τους την ακολουθία στην εκκλησία και οικογένειες πιστών...
Κορονοϊός – Καλυθιές Ρόδου: Έψαλαν τον Ακάθιστο Ύμνο από τα μπαλκόνια (vid)

Κορονοϊός – Καλυθιές Ρόδου: Ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα γεμάτο συναίσθημα βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει ότι η Χριστιανική πίστη μπορεί να εκφραστεί ακόμη και στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε λόγω κορονοϊού.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του χωριού των Καλυθιών στη Ρόδο, όπου οι ιερείς τελούν μόνοι τους την ακολουθία στην εκκλησία και οικογένειες πιστών έχουν βγει στα μπαλκόνια και μπροστά από τα σπίτια τους και ψάλουν.

Έτσι κάνουν πραγματικότητα το σύνθημα «κάθε σπίτι ένας μικρός ναός», κρατώντας παράλληλα την γαλανόλευκη σημαία ψηλά!

Όπως αναφέρουυν οι ίδιοι «αν και από τα σπίτια μας αυτή την φορά, τίποτα δεν σταματάει την ελπίδα! Όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας και ερχόμαστε κοντά κι ας …κρατάμε τις αποστάσεις. Ελπίζουμε η Κοινότητα να μας βάλει στα ηχεία την ακολουθία της Μεγάλης Εβδομάδας και ας δώσουμε ραντεβού την Μεγάλη Παρασκευή να ψάλουμε όλοι μαζί από τα σπίτια μας τα εγκώμια!».

Κορονοϊός – Καλυθιές Ρόδου: Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Καλυθιές Ρόδου: Έψαλαν τον Ακάθιστο Ύμνο από τα μπαλκόνια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.