ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έσοδα του αγώνα για τη μικρή Αλεξία που χτυπήθηκε από σφαίρα το Πάσχα

Το περιστατικό προκάλεσε τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος για την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές, που ανήμερα το Πάσχα τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα. Η μικρή συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, με τα τελευταία νέα αφήνουν κάποιες χαραμάδες ελπίδας. Όλοι βρίσκονται δίπλα στην ίδια και την οικογένειά της....
Τα έσοδα του αγώνα για τη μικρή Αλεξία που χτυπήθηκε από σφαίρα το Πάσχα

Το περιστατικό προκάλεσε τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο λόγος για την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές, που ανήμερα το Πάσχα τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.

Η μικρή συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, με τα τελευταία νέα αφήνουν κάποιες χαραμάδες ελπίδας.

Όλοι βρίσκονται δίπλα στην ίδια και την οικογένειά της. Στο πλαίσιο αυτό ο Ερμής Σχηματαρίου αποφάσισε όλα τα έσοδα από το τελευταίο φετινό του παιχνίδι, να δοθούν στην οικογένειά της. Η ομάδα που έχει τον Νίκο Οικονόμου στον πάγκο της αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Όπως ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης «Ερμής» Σχηματαρίου, ορμώμενη από ανθρώπινη και ηθική συμπαράσταση προς την Αλεξία, η οποία την ημέρα του Πάσχα τραυματίστηκε από την αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές, αλλά και με αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένειά της, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσφέρει στην οικογένεια του παιδιού τα έσοδα των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της. Το σύνθημά μας είναι «ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ».
Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για την ταχεία ανάρρωση της μικρής Αλεξίας και την άμεση αποκατάσταση της υγείας της.
Περαστικά και καλή δύναμη. Η σκέψη μας είναι κοντά σας.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ!!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα έσοδα του αγώνα για τη μικρή Αλεξία που χτυπήθηκε από σφαίρα το Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.