ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος 17χρονου στο λιμάνι της Σάμου

Θάνατος 17χρονου: Εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σάμου Τραγικό θάνατο βρήκε ο 17χρονος όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 56χρονος αλλοδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 17χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται...
Θάνατος 17χρονου στο λιμάνι της Σάμου

Θάνατος 17χρονου: Εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σάμου

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 17χρονος όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 56χρονος αλλοδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 17χρονου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος 17χρονου στο λιμάνι της Σάμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.