ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έχασε τη ζωή του, την ώρα που γεννούσε η κοπέλα του

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη, με τον άνδρα να χάνει τη ζωή του, την ώρα που η γυναίκα γεννούσε. Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό ένας 21χρονος και ένα 26χρονος, έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Περιφερειακή Υμηττού: Υπό έλεγχο η φωτιά (pic) Οι...
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έχασε τη ζωή του, την ώρα που γεννούσε η κοπέλα του

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη, με τον άνδρα να χάνει τη ζωή του, την ώρα που η γυναίκα γεννούσε.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό ένας 21χρονος και ένα 26χρονος, έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Περιφερειακή Υμηττού: Υπό έλεγχο η φωτιά (pic)

Οι δύο άντρες είχαν βγει για ένα ποτό, με τον πρώτο να θέλει να κεράσει τον συνεπιβάτη του, επειδή η σύντροφος του βρισκόταν στο μαιευτήριο, για να φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Η κοπέλα του λοιπόν, ήταν ετοιμόγεννη σε προγραμματισμένο τοκετό, όταν έμαθε ότι ο άνθρωπος της είχε χάσει με αυτό τον τρόπο τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εορτολόγιο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη με τον 21χρονο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, να χάνει τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού και να χτυπά στο πεζοδρόμιο, ενώ στη συνέχεια κατέληξε σε μία κολώνα.

Ο συνεπιβάτης του σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», όπου μετέπειτα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έχασε τη ζωή του, την ώρα που γεννούσε η κοπέλα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.