ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βούλα: Νεκρή μέσα στο σπίτι της 45χρονη

Νεκρή βρέθηκε μία 45χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον 1ο όροφο, στην περιοχή της Βούλας. Στο πάτωμα υπήρχαν μεγάλες κηλίδες αίματος το οποίο μάλιστα έτρεξε κάτω από την πόρτα και αυτό αντιλήφθηκε ένας γείτονάς της και κάλεσε την Αστυνομία. Το σώμα της γυναίκας από τη Βούλα είναι πεσμένο μπρούμυτα και οι αστυνομικοί περιμένουν τον...
Βούλα: Νεκρή μέσα στο σπίτι της 45χρονη

Νεκρή βρέθηκε μία 45χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στον 1ο όροφο, στην περιοχή της Βούλας. Στο πάτωμα υπήρχαν μεγάλες κηλίδες αίματος το οποίο μάλιστα έτρεξε κάτω από την πόρτα και αυτό αντιλήφθηκε ένας γείτονάς της και κάλεσε την Αστυνομία.

Το σώμα της γυναίκας από τη Βούλα είναι πεσμένο μπρούμυτα και οι αστυνομικοί περιμένουν τον ιατροδικαστή να πάει στο σημείο για να το γυρίσουν και να μπορέσει να γίνει αυτοψία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό: Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το ίντερνετ!

Εικόνα διάρρηξης και παραβίασης δεν υπάρχει στην οικία ενώ με κάθε επιφύλαξη εξετάζονται σε αυτό το χρονικό σημείο ως πιο πιθανά τα ενδεχόμενα της αυτοχειρίας και των παθολογικών αιτιών, πάντα όμως με επιφύλαξη μέχρι να εξάγει συμπεράσματα ο ιατροδικαστής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βούλα: Νεκρή μέσα στο σπίτι της 45χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.