ΚΟΣΜΟΣ

Εκπαιδευτής σώζει φαντάρο που πετά δίπλα του τη χειροβομβίδα (vid)

Ένας εκπαιδευτής έσωσε έναν στρατιώτη, ο οποίος πέταξε κατά λάθος μια χειροβομβίδα πολύ κοντά τους! Η ομάδα των εκπαιδευόμενων στρατιωτών από το Πανεπιστήμιο Ναυτικής Αεροπορίας της Κίνας μάθαινε το πώς να ρίχνει μία χειροβομβίδα, όταν ένας από αυτούς πέταξε μία σε ένα καταφύγιο με εντελώς λάθος τρόπο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροπορία: Ενισχύεται με πανίσχυρα Chinook Ο εκπαιδευτής...
Εκπαιδευτής σώζει φαντάρο που πετά δίπλα του τη χειροβομβίδα (vid)

Ένας εκπαιδευτής έσωσε έναν στρατιώτη, ο οποίος πέταξε κατά λάθος μια χειροβομβίδα πολύ κοντά τους!

Η ομάδα των εκπαιδευόμενων στρατιωτών από το Πανεπιστήμιο Ναυτικής Αεροπορίας της Κίνας μάθαινε το πώς να ρίχνει μία χειροβομβίδα, όταν ένας από αυτούς πέταξε μία σε ένα καταφύγιο με εντελώς λάθος τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροπορία: Ενισχύεται με πανίσχυρα Chinook

Ο εκπαιδευτής της ομάδας αντέδρασε ενστικτωδώς και έσωσε τον εκπαιδευόμενο μέσα σε 0,01 δευτερόλεπτα, σέρνοντάς τον σε μια τρύπα, τις τρύπες, για την ακρίβεια, που χρησιμοποιούν τα στρατεύματα, προκειμένου να προστατευτούν από εκρήξεις.

Το κινεζικό ναυτικό δημοσίευσε το βίντεο, που δείχνει τον στρατιώτη να ρίχνει τη χειροβομβίδα προς έναν τοίχο προπόνησης. Αλλά η χειροβομβίδα πέφτει κάτω από τον τοίχο, στην ίδια πλευρά με τους εκπαιδευόμενους και σε μια αποθήκη μόλις λίγα μέτρα μακριά τους. Ο εκπαιδευτής αντιδρά αμέσως και αρπάζει τα χέρια του εκπαιδευόμενου φαντάρου, για να τον τραβήξει μακριά από την έκρηξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκπαιδευτής σώζει φαντάρο που πετά δίπλα του τη χειροβομβίδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.