EXTRATIME

Κρατούμενος Αυλώνα για 19χρονο Αλβανό: «Δεν γλιτώνει όπου κι αν πάει»

Σοκαριστική μαρτυρία ενός από τους κρατούμενους των φυλακών Αυλώνα που ξυλοκόπησαν τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να είναι ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Μιλώντας στο Open TV ο κρατούμενος είπε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο καθώς όπως...
Κρατούμενος Αυλώνα για 19χρονο Αλβανό: «Δεν γλιτώνει όπου κι αν πάει»

Σοκαριστική μαρτυρία ενός από τους κρατούμενους των φυλακών Αυλώνα που ξυλοκόπησαν τον 19χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να είναι ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Μιλώντας στο Open TV ο κρατούμενος είπε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο καθώς όπως υπογράμμισε, όπου και να πάει «δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας…».

Την ίδια ώρα ο κρατούμενος τόνισε ότι υπάρχουν χειρότερα καταγεγραμμένα βασανιστήρια στον 19χρονο από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού όπως είπε «κάποια πράγματα δεν γίνεται να τα δείξουμε ούτε στο διαδίκτυο».

«Σε οποιαδήποτε φυλακή και να πάει, σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει, σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας», συμπλήρωσε.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κρατούμενος των φυλακών Αυλώνας οι Έλληνες κρατούμενοι ανέλαβαν τον Αλβανό κατηγορούμενο γιατί οι Αλβανοί θα τον… «τελειώσουν πολύ γρήγορα…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρατούμενος Αυλώνα για 19χρονο Αλβανό: «Δεν γλιτώνει όπου κι αν πάει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.