ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Άρης – ΟΦΗ: Που θα δείτε την αναμέτρηση

Δείτε που θα παρακολουθήσετε τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ
Άρης – ΟΦΗ: Που θα δείτε την αναμέτρηση

Άρης – ΟΦΗ: Το πρώτο τους παιχνίδι για τη φετινή Super League 1, θα δώσουν ο Άρης και ο ΟΦΗ, με το «Κλ. Βικελίδης» να ανοίγει τις… πόρτες του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα παραταχθεί χωρίς δύο ποδοσφαιριστές, αφού δεν θα δώσουν το παρών, οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα.

Ο Ισπανός ταλαιπωρείται από μία θλάση β’ βαθμού, ενώ ο Αλβανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έμεινε εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Πρώτη επιλογή ο Άγγελος Χαριστέας

Ωστόσο και ο ΟΦΗ θα έχει απουσίες, αφού ο Βαζ τέθηκε νοκ άουτ και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των ομάδων, μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τα κανάλια της Nova, με την οποία και συμφώνησε ο Άρης.

Αναλυτικά οι αποστολές των ομάδων:

Άρης – Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Younes, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

ΟΦΗ – Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος, Σασί, Ντίνας, Μπολάκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – ΟΦΗ: Που θα δείτε την αναμέτρηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.