ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Φάλκο – ΠΑΟΚ: Εκεί θα δείτε τον αγώνα

Εκεί θα δείτε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Φάλκο για το Basketball Champions League
Φάλκο – ΠΑΟΚ: Εκεί θα δείτε τον αγώνα

Στην Ουγγαρία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Φάλκο (19:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ψάχνει την πρώτη της νίκη, μετά την κακή πρεμιέρα και την ήττα στην έδρα της, από την Μπεσίκτας.

Οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες, ειδικά για ένα σύνολο που φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή και όπως αναφέρει και ο Κώστας Φλεβαράκης, αναμένεται να βλέπουμε βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – BCL Rankings: Μέσα στην δεκάδα Περιστέρι και ΑΕΚ

Ο έμπειρος κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σταύρο Σχίζα. Από την πλευρά της η Φάλκο διαθέτει δύο παίκτες που είχαν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τον Γιουβόντε Ρέντικ (Κολοσσός) και τον ΝτεΒον Ουάσινγκτον (Κύμη).

Όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Φάλκο – ΠΑΟΚ, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν από της συχνότητα της ΕΡΤ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φάλκο – ΠΑΟΚ: Εκεί θα δείτε τον αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.