ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Λαμία – ΑΕΛ: Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Σήμερα (11/7) η αγωνιστική δράση στη Super League αρχίζει με το Λαμία-ΑΕΛ. Για τη Λαμία και την ΑΕΛ τα πλέι άουτ δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μόνο με δύο νίκες θα ήλπιζε κάποια από αυτές για την κορυφή της βαθμολογίας και με πολλές προϋποθέσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 Ουσιαστικά οι ομάδες...
Λαμία – ΑΕΛ: Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Σήμερα (11/7) η αγωνιστική δράση στη Super League αρχίζει με το Λαμία-ΑΕΛ.

Για τη Λαμία και την ΑΕΛ τα πλέι άουτ δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μόνο με δύο νίκες θα ήλπιζε κάποια από αυτές για την κορυφή της βαθμολογίας και με πολλές προϋποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδα για το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Ουσιαστικά οι ομάδες ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, ενώ για τη Λαμία οι αγώνες βοηθούν το νέο προπονητή της να γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία – ΑΕΛ: Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.