FEATURED

Γκαραβέλης: Το «ευχαριστώ» στην Ξάνθη

Ο 26χρονος τερματοφύλακας αποχωρεί μετά από μια εξαετία
Γκαραβέλης: Το «ευχαριστώ» στην Ξάνθη

Ο Θανάσης Γκαραβέλης αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό της Ξάνθης.

Την Τρίτη (28/5) προέβη σε ανάρτηση στο Facebook, προκειμένου να στείλει ευχαριστίες σε όλους.

Ο Γκαραβέλης έγραψε: «Μετά από 6 συνολικά χρόνια, 5 στην ομάδα της Ξάνθης και 1 δανεισμού (Πανθρακικός-Παναιγιαλείος), ήρθε και για μένα η ώρα της αποχώρησης.

θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο, τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αλέκο Μαλαδενη για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και που μου δώσανε την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας.

Σε όλους τους αφανείς ήρωες, φροντιστές, μασέρ, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές γηπέδου, θα ήθελα να πω ότι τους εκτιμώ βαθύτατα και τους ευχαριστώ πολύ για όλα όσα περάσαμε μαζί τόσα χρόνια.

Εν συνεχεία, θα ήθελα να αποχαιρετήσω όλους μου τους συμπαίκτες, να τους ευχαριστήσω για τις στιγμές και τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε όντας μέλη της οικογένειας του ΑΟΞ και να ευχηθώ στον κάθε έναν ξεχωριστά καλή τύχη και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον κόσμο της Ξάνθης που είναι πάντα εκεί, αγαπάει και στηρίζει την ομάδα στα καλά και στα άσχημα, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους παίκτες να συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο.

Ευχαριστώ για όλα Α.Ο. Ξάνθης!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκαραβέλης: Το «ευχαριστώ» στην Ξάνθη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.