ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Στόχος ο ΑΦΜ του Καραϊσκάκη Άρτας!

Ο Τομ Παπαδόπουλος ψάχνει απεγνωσμένα μία λύση, διαφορετικά ο «γηραιός» θα αποχωρήσει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα
Ηρακλής: Στόχος ο ΑΦΜ του Καραϊσκάκη Άρτας!

Ο ΝΠΣ Βόλος δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει τον ΑΦΜ του στον Ηρακλή και πλέον, στόχος του «γηραιού» είναι ο ΑΦΜ του Καραϊσκάκη Άρτας!

Μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο, ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης ξεκίνησαν επαφές με ανθρώπους της Αρτινής ΠΑΕ για το δικό της ΑΦΜ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς εάν δεν πάρει άλλο ΑΦΜ ομάδας που θα παίξει στη Super League 2 τουλάχιστον.

Με αποκλειστικό στόχο να… φύγουν από πάνω του τα χρέη της ΠΑΕ επί εποχής Παπαθανασάκη και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Τομ Παπαδόπουλος επιθυμεί οι διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της ΑΕ Καραϊσκάκης να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλους της εβδομάδας, καθώς ο ίδιος έχει προγραμματίσει το ταξίδι της επιστροφής του στη Φιλαδέλφεια για την Παρασκευή.

Οι επαφές με τους Αρτινούς είναι πολύ προχωρημένες, αλλά σε πρώτη φάση δεν βρήκαν έδαφος συμφωνίας. Ωστόσο επιχειρείται νέα και πιο πιεστική προσπάθεια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ο Ηρακλής δεν εξασφαλίσει νέο αριθμό φορολογικό μητρώου και δεν απεμπλακεί από τα δυσβάσταχτα οικονομικά χρέη, τότε δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League και θα επιστρέψει για πολοστή φορά στη Γ’ εθνική.

Με τον Τομ Παπαδόπουλο να αποχωρεί οριστικά από τα διοικητικά των «κυανόλευκων».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Στόχος ο ΑΦΜ του Καραϊσκάκη Άρτας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.