ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Τελευταία «ζαριά» για Τρίγλια και Football League

Οριστικές εξελίξεις της εβδομάδας, που διανύουμε…
Ηρακλής: Τελευταία «ζαριά» για Τρίγλια και Football League

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελική φάση ανατροπής στο θέμα της συνεργασίας με τον ΠΟ Τρίγλιας, έστω και στον χρόνο των καθυστερήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Football League: Αποσύρεται ο Νέστος Χρυσούπολης

Οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να ενεργοποιήσουν το πλάνο συμφωνίας και η ομάδα να αγωνιστεί στη Football League, υπό νέο και απαλλαγμένο από χρέη εταιρικό καθεστώς.

Παράγοντες του «γηραιού» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας από τη Χαλκιδική, Στράτο Ευγενίου, επιχειρώντας να τον πείσουν να περάσει σε φάση υλοποίησης ο σχεδιασμός.

Σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος θέλει τη συνέχιση της δικής του παρουσίας ως προέδρου και μεγαλομετόχου στη νέα ομάδα, όντας επικεφαλής του νέου εταιρικού σχήματος, τη μετονομασία της ομάδας και την αλλαγή σήματος, με παράλληλη δήλωση του Καυτανζογλείου ως δεύτερης έδρας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται εξαιρετικά σύντομα και σίγουρα εντός της εβδομάδας, που διανύουμε…

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ηρακλής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηρακλής: Τελευταία «ζαριά» για Τρίγλια και Football League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.