ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Κολοσσός: Λυκογιάννης διετίας και με τη βούλα

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στους νησιώτες
Κολοσσός: Λυκογιάννης διετίας και με τη βούλα

Ο Κολοσσός Ρόδου ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη Λυκογιάννη και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο των νησιωτών για την επόμενη διετία.

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη. Ο 50χρονος κόουτς είχε περάσει από τον Κολοσσό και την τετραετία 2014-18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο της για τα επόμενα δύο χρόνια!

Τον Μάιο του 2018 και ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Άρης Λυκογιάννης αποχαιρέτησε την ομάδα μας και στο τέλος ευχήθηκε «Εις το επανιδείν». Η μοίρα, αλλά και η θέληση των δύο πλευρών έβγαλε αληθινή την ευχή αυτή και ο προπονητής που αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ρόδου, επιστρέφει στους «θαλασσί».

Την τετραετία 2014-2018 με τον έμπειρο προπονητή στο τιμόνι, ο Κολοσσός Η Hotels έζησε μεγάλες στιγμές, διατηρούνταν σταθερά στις υψηλές θέσεις του ελληνικού μπάσκετ και τις ίδιες –και ακόμη μεγαλύτερες- ευχόμαστε να ζήσουμε μαζί του και στη νέα θητεία του.

Το βιογραφικό και το έργο του 50χρονου κόουτς είναι γνωστό, όμως επιστρέφει στους «θαλασσί» με άλλο ένα… παράσημο, αφού τη σεζόν 2018/19 οδήγησε τον νεοφώτιστο Χολαργό στη συμμετοχή του στα playoffs της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Καλώς ήρθες πίσω Άρη Λυκογιάννη!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κολοσσός: Λυκογιάννης διετίας και με τη βούλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.