ΚΥΜΗ

Κύμη: Ακυρώθηκε η μεταγραφή του Γουέαρ

Η Κύμη ανακοίνωσε την ακύρωση της μεταγραφής του Κέβιν Γουέαρ, επικαλούμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ανακοινωθεί επίσημα πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο τελικά δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Εύβοιας. Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής...
Κύμη: Ακυρώθηκε η μεταγραφή του Γουέαρ

Η Κύμη ανακοίνωσε την ακύρωση της μεταγραφής του Κέβιν Γουέαρ, επικαλούμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του παίκτη.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε ανακοινωθεί επίσημα πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο τελικά δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Εύβοιας.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που επέδειξε ο Αμερικάνος αθλητής. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ware αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 27/1. Αρχικά ζήτησε να αναβληθεί η άφιξη του για δύο ημέρες και στην συνέχεια ενημέρωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της. Έχοντας λοιπόν στην κατοχή της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον αθλητή, θα κινηθεί νομικά εναντίον του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ισίδωρος Κουτσός  σε συνεργασία με την διοίκηση κινούνται ήδη για την εύρεση ενός νέου παίκτη που θα έρθει άμεσα στην χώρα μας για να βοηθήσει την Κύμη στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα του αγώνα με την Κύμη (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύμη: Ακυρώθηκε η μεταγραφή του Γουέαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.