ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Παίρνεις διαρκείας και ψωνίζεις φθηνότερα (vid)

Κι όμως γίνονται και αυτά για να πάρει κάποιος διαρκείας
Λαμία: Παίρνεις διαρκείας και ψωνίζεις φθηνότερα (vid)

Το μάρκετινγκ σε άλλο επίπεδο πηγαίνει η Λαμία κάνοντας μία κίνηση πρωτοποριακή. Μεταγραφές δεν γίνονται, αλλά ο κόσμος ίσως ψηθεί αλλιώς να πάρει διαρκείας.

Πώς; Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΕΝΑ Λαμίας, φιλοξενήθηκαν τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Γιάννης Βλαχογιάννης, όσο και ο Δημήτρης Κυρίτσης. Ο τελευταίος είναι εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Εκεί έσκασε η… βόμβα! Οι δύο άνδρες αποκάλυψαν για την κίνηση ματ που ετοιμάζουν. Θες να δεις τη Λαμία; Ας πάρεις ένα διαρκείας. Και θα βγεις διπλά κερδισμένος, αφού θα μπορείς να ψωνίζεις και σε τιμή ευκαιρίας! Ναι, κι όμως αυτό θα γίνεται… Θα μπορείς να πας να πιεις τον καφέ σου, το ποτό σου ή να κάνεις τα ψώνια σου και να δώσεις λιγότερα λόγω του διαρκείας…

Μεταξύ άλλων ο Βλαχογιάννης είπε: «Μέχρι στιγμής ο αριθμός των μαγαζιών ανέρχονται στα 80 και αίσθησή μας είναι πως θα ξεπεράσουν τα 200. Οι εκπτώσεις των μαγαζιών θα αναγράφονται στις βιτρίνες και θα κυμαίνονται από 5 έως 30%. Τα συνεργαζόμενα μαγαζιά δεν είναι μόνο εμπορικού ενδιαφέροντος αλλά και υγειονομικού (καφετέριες, μπαρ κλπ). Δικαίωμα θα έχουν οι κάτοχοι όλων των τύπων εισιτηρίων διαρκείας, ανεξαρτήτως κόστους».

Μένει να φανεί εάν αυτό το τρικ μπορεί να ζεστάνει τον κόσμο, αφού η διοίκηση προς το παρόν δεν κάνει κάτι γι’ αυτό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Παίρνεις διαρκείας και ψωνίζεις φθηνότερα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.