ΛΑΡΙΣΑ BC

Λάρισα: Δικός της και ο Μπερχανιμέσκελ (vid)

Η Λάρισα συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League, ανακοινώντας την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανιμέσκελ.
Λάρισα: Δικός της και ο Μπερχανιμέσκελ (vid)

Η Λάρισα συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League, ανακοινώντας την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανιμέσκελ.

Παίκτης της Λάρισας είναι και επίσημα ο Τζόνι Μπερχανιμέσκελ, με την ομάδα της Θεσσαλίας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαραγόσα, με την οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ.

Μάλιστα, βρισκόταν ήδη στη χώρα μας και συμμετείχε και στα φιλικά της θεσσαλικής ομάδας, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και την Καρδίτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προμηθέας – Παναθηναϊκός 69-71: Με Τόμας και Ράις

Αναλυτικά:

«Την απόκτηση του Τζόνι Μπερχανιμέσκελ ανακοινώνει η Λάρισα ΚΑΕ. Ο 27χρονος (30 Οκτωβρίου 1992), ύψους 1.88 σούτινγκ γκαρντ γεννήθηκε στην Οττάβα του Καναδά όπου και τελείωσε το πανεπιστήμιο το 2015 και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την Ευρώπη.
Αγωνίστηκε στην Tallinna Kalev, την Araberri, την Eisbären Bremerhaven και πέρυσι στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Σαραγόσα με την οποία και έφτασε ως και τους «4» του πρωταθλήματος γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα. Καλωσορίζουμε τον αθλητή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες». 

View this post on Instagram

Φιλική νίκη επί του ΑΣ Καρδίτσας Το δεύτερο φιλικό της έδωσε στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης η Λάρισα BC αντιμετωπίζοντας το συγκρότημα της Καρδίτσας. Η ομάδα μας έδειξε καλά αγωνιστικά στοιχεία στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης και επικράτησε με 89-75, έχοντας μάλιστα για πρώτη φορά στη σύνθεσή της και τον Σκοτ Ρέινολντς και δόθηκε η δυνατότητα στον τεχνικό μας κ. Βασίλη Φραγκιά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το ποσοστό αφομίωσης των στοιχείων που θέλει να έχει η ομάδα από τους παίκτες. Τα δεκάλεπτα: 26-22, 20-11, 29-16, 14-26 ΛΑΡΙΣΑ BC: Μπερχανεμέσκελ 16, Παρκς 13, Μπέικερ 4, Χάμιλτον 6, Ρέινολντς 19, Μελισσαράτος 3, Σπυρόπουλος 4, Παπαντωνίου 13, Βαβάτσικος 7, Τσιλούλης, Χείλαρης 4, Λόλας.

A post shared by Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα (@kae_larisa) on

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Δικός της και ο Μπερχανιμέσκελ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.