ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Μια ανάσα από τον Ντέιβιντ Μπελ

Το Λαύριο είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Ντέιβιντ Μπελ, που έπαιζε στο NCAA με το Τζάκσονβιλ.   Ο 24χρονος (2.06μ.), σέντερ γεννήθηκε στο Κλίβελαντ. Από μικρός αποφάσισε να αφοσιωθεί στο λάτρεψε το μπάσκετ. Φοίτησε στο Λύκειο Garfield Heights. Το 2014 πήγε στο Πανεπιστήμιο Ohio State. Πήγε στην ομάδα του NCAA την σεζόν...
Λαύριο: Μια ανάσα από τον Ντέιβιντ Μπελ

Το Λαύριο είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Ντέιβιντ Μπελ, που έπαιζε στο NCAA με το Τζάκσονβιλ.  

Ο 24χρονος (2.06μ.), σέντερ γεννήθηκε στο Κλίβελαντ. Από μικρός αποφάσισε να αφοσιωθεί στο λάτρεψε το μπάσκετ. Φοίτησε στο Λύκειο Garfield Heights.

Το 2014 πήγε στο Πανεπιστήμιο Ohio State. Πήγε στην ομάδα του NCAA την σεζόν 2014-15, αλλά δεν αγωνίστηκε. Εντάχθηκε στο Κολέγιο την επόμενη σεζόν (2015-16).

Στην πρώτη του χρονιά στο NCAA έδειξε ελάχιστα και έμεινε στα ρηχά. Πέρασε απαρατήρητος και είχε μέσο όρο 1,1 πόντους (με 46,2% στα σουτ), 1,48 ριμπάουντ. Το ίδιο έργο έζησε και στην δεύτερη χρονιά του στο Ohio State. Πάλι έμεινε σε πολύ ρηχά νερά. Είχε μέσο όρο 1,33 πόντους με (44,4% στα σουτ), 1,93 ριμπάουντ.

Την σεζόν 2017-18 έμεινε εκτός καθώς ήθελε να πάρει μεταγραφή και έτσι μετακόμισε στο Τζάκσονβιλ.

Εκεί βρήκε την γη της επαγγελίας του. Ο Μπελ κυριολεκτικά απογειώθηκε και τα στατιστικά του πήραν την ανηφόρα και χτύπησαν κόκκινο.

Στην πρώτη του σεζόν (2018-19) στο Τζάκσονβιλ είχε μέσο όρο 7,3 πόντους (με 54,7% στα σουτ), 5,56 ριμπάουντ, 1,25 κοψίματα.

Στην τελευταία του σεζόν (2019-20)ο Ντέιβιντ Μπελ  ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός. Είχε μέσο όρο double – double σε πόντους (12,03 πόντους με 60,2% στα σουτ) και ριμπάουντ (10 ριμπάουντ), ενώ είχε και σχεδόν δυο κοψίματα ανά ματς (1,97 κοψίματα).

Ο Μπελ μπορεί να μην είναι πανύψηλος, αλλά είναι δυνατός και αθλητικός σέντερ. Είναι μανούλα στα ριμπάουντ, είναι καλός αμυντικός, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στην επίθεση.

Δείτε τον εδώ εν δράση:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαύριο: Μια ανάσα από τον Ντέιβιντ Μπελ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ