MEDIA

Ποια η σχέση Σαββίδη με το κτίριο του «Έθνους»;

Διευκρινίσεις για το ακίνητο στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου
Ποια η σχέση Σαββίδη με το κτίριο του «Έθνους»;

Εφημερίδα «Έθνος»: Νωρίτερα η ιστοσελίδα δημοσίευσε κείμενο περί πώλησης του κτιριακού συγκροτήματος στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου.

Στην ανάρτηση γινόταν αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, όμως θα πρέπει να υπάρξει η απαραίτητη επισήμανση.

Το ακίνητο των 10.000 τ.μ. έχει περάσει στον «Άκτωρα», συνεπώς δεν σχετίζεται με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιφανή επιχειρηματία.

Ήδη, πάντως, έχουν αρχίσει εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης του κτιριακού συγκροτήματος, προκειμένου στη συνέχεια να εγκατασταθεί σε αυτό νέος χρήστης/ενοικιαστής, με απώτερο στόχο την πώληση του κτιρίου γραφείων σε κάποια εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ).

Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νέος χρήστης του ακινήτου των 10.000 τ.μ. στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου θα είναι ο ίδιος ο όμιλος Ελλάκτωρ ή κάποια τρίτη εταιρεία.

Η τοποθεσία του ακινήτου στο Χαλάνδρι κρίνεται ιδιαίτερα προνομιακή, καθώς βρίσκεται πάνω στον άξονα της Αττικής Οδού κι εξυπηρετείται από τον σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εφημερίδα «Έθνος» – Πουλάει το «Έθνος» ο Σαββίδης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στιγμιότυπα από τη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Αθήνα. 📷: Eurokinissi #athens #greece #parade #28ηοκτωβρίου #28η #secondworldwar #inmemoriam #ethnosnewspaper #ethnosgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΘΝΟΣ (@ethnosnewspaper) στις

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποια η σχέση Σαββίδη με το κτίριο του «Έθνους»;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.