ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΝΠΣ Βόλος: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά

O ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Super League, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά.
ΝΠΣ Βόλος: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά

O ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Super League, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, αναμένοντας να αναχωρήσουν στις 30 Ιουλίου για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα μείνουν μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 20 του μήνα είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Η ανακοίνωση: 

«Στην Πορταριά του Πηλίου θα μεταβεί την ερχόμενη Κυριακή 30/6 η αποστολή του Βόλου όπου μέχρι τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Βόλου θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου με αντίπαλο τον Θησέα Αγριάς, ενώ στις 20/7 η ομάδα του Βόλου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το φιλικό, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί ο Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 23 Ιουλίου τον Πανιώνιο, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/7) θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία.

Η επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί στις 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα πρώτα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας

14/7 Θησέας Αγριάς

20/7 ΑΕΚ (ΟΑΚΑ)

23/7 Πανιώνιος

26/7 Λαμία»

ΝΠΣ Βόλος: Θέλει Μεχία

Εν τω μεταξύ, ο ΝΠΣ Βόλος φαίνεται πως παλεύει να φέρει στην Ελλάδα έναν παλιό μας γνώριμο. Ο λόγος για τον Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πανθρακικό και Ξάνθη, ενώ πριν λίγους μήνες φλέρταρε και με τον Πανιώνιο.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Εσπάνα και δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του. Ωστόσο, το ζήτημα είναι τυπικό και εντός των ημερών θα μείνει ελεύθερος.

Ρωτήθηκε στα ΜΜΕ της πατρίδας του για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Super League και αρκέστηκε στο ακόλουθο: Ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι. Πρώτα πρέπει να διευθετήσω τα πράγματα με την Ρεάλ Εσπάνα, γιατί ακόμη δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό μου». Στα 29 του ο Μεχία αναμένεται να δώσει λύσεις στα χαφ γνωρίζοντας καλά και το πρωτάθλημα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΠΣ Βόλος: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα φιλικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.