ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΝΠΣ Βόλος: Έρχονται ανανέωσεις, κοντά σε Ισπανό

Ηλιόπουλος και Πέντα είναι πιθανόν να συνεχίσουν στους νεοφώτιστους
ΝΠΣ Βόλος: Έρχονται ανανέωσεις, κοντά σε Ισπανό

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος για τη νέα χρονιά στη Super League.

Τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων, όσο και σ’ αυτό των μεταγραφών, οι διοικούντες έχουν συχνά επαφές με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαμορφώσουν ένα αξιόλογο έμψυχο δυναμικό.

Οι Ντεντάκης, Μάντζης και Δημόπουλος εκτός απρόοπτου θα συνεχίσουν για τρίτη σερί χρονιά στη βολιώτικη ομάδα, ενώ φαίνεται πως δύο ακόμα βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Κώστα Ηλιόπουλο και τον Μαρσέλο Πέντα, οι οποίοι είναι πιθανόν να συνεχίσουν στους νεοφώτιστους.

Αντίθετα, οι Πίτου Γκαρσία, Φώτης Καραγκιολίδης, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Βαγγέλης Πίτκας, Μιχάλης Φράγκος, Κάρλες Κότο και Λούκας Γκαρσία μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν.

Επιπλέον, θεωρείται σίγουρο ότι στην ομάδα θα συνεχίσουν οι νεαροί βολιώτες τερματοφύλακες Μπουργάνης και Κραβαρίτης, αλλά και ο Κορέλας.

Όσον αφορά στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά σε έναν Ισπανό αριστερό πλάγιο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Segunda Division.

Οι υποχρεώσεις με την ομάδα ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα και η διοίκηση έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του, έπειτα από σχετική εισήγηση του Χουάν Φεράντο.

Τέλος, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 24/6 με την προετοιμασία να ξεκινά στον Βόλο αρχικά με εργομετρικά και άλλες μετρήσεις αλλά και προπονήσεις.

Ενώ τον Ιούλιο ο ΝΠΣ Βόλος με σχεδόν πλήρες ρόστερ θα συνεχίσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία σε αθλητικό κέντρο ανάμεσα από Περούτζια και Αρέτσο όπου θα δώσει και τα τέσσερα πρώτα δυνατά φιλικά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΠΣ Βόλος: Έρχονται ανανέωσεις, κοντά σε Ισπανό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.