ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ποιοι βρίσκονται κοντά στην έξοδο

Ο προβληματισμός στη θεσσαλική ομάδα είναι μεγάλος
Βόλος: Ποιοι βρίσκονται κοντά στην έξοδο

Βόλος: Πέντε διαδοχικές ήττες μετράει και φυσικά ο προβληματισμός είναι μεγάλος.

Ο 1ος που κρίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής, αλλά στην ομάδα γνωρίζουν πως άμοιροι ευθυνών δεν είναι και οι ποδοσφαιριστές.

Κάποιοι έχουν ήδη μπει στη μαύρη λίστα, ενώ άλλοι είναι ένα βήμα πριν από αυτό.

Ο πρώτος που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Μπασόνγκ, κάτι που αποκάλυψε το Sportime στις 5 Οκτωβρίου.

Ο Καμερουνέζος δείχνει πως δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα τη στιγμή που το συμβόλαιό του δεν είναι μικρό. Γι’ αυτό και έχει παρθεί η απόφαση να αποχωρήσει και να αποκτηθεί στόπερ.

Δεξί μπακ και εξτρέμ είναι επίσης θέσεις στις οποίες ψάχνονται οι Βολιώτες και γι’ αυτό χτυπάει η καμπάνα για δύο άλλους.

Ο ένας είναι ο Μυστακίδης και έχετε ενημερωθεί σχετικά από τις 9 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, προβληματισμός υπάρχει και για τον Λύρατζη. Ο τελευταίος, μάλιστα, και ο ΠΑΟΚ περίμεναν να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο διακοπής του δανεισμού του.

Από εκεί και πέρα, το ματς με τον Παναιτωλικό είναι κομβικό. Εάν δεν έρθει η νίκη, ο Βόλος θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Αυτό σημαίνει ότι o νέος τεχνικός θα κληθεί να αξιολογήσει το ρόστερ από την αρχή. Μόνο για τον Λύρατζη υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αλλάξει κάτι από τους προαναφερθέντες. Επίσης, θα ζητηθεί η άποψη του νέου κόουτς και για άλλους δύο.

Αυτοί είναι οι Γέντρισεκ (φωτό) και Ατιγιάτ. Οι Θεσσαλοί πιστεύουν πως αμφότεροι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και την ίδια στιγμή τα συμβόλαιά τους δεν είναι μικρά.

Μέχρι τον Ιανουάριο, λοιπόν, θα έχουν οι δύο παίκτες τη δυνατότητα να αντιστρέψουν το κλίμα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, όμως, το διαζύγιο μοιάζει αρκετά πιθανό.

Φυσικά σε περίπτωση που αποχωρήσουν, θα γίνει κίνηση και για την αντικατάστασή τους.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Ποιοι βρίσκονται κοντά στην έξοδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.