ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Στη NOVA τη νέα σεζόν οι Θεσσαλοί

Έκλεισε η τηλεοπτική στέγη των Θεσσαλών
Βόλος: Στη NOVA τη νέα σεζόν οι Θεσσαλοί

Στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA θα «φιλοξενηθεί» τη νέα σεζόν ο Βόλος και οι εντός έδρας αγώνες του, γεγονός που γνωστοποίησε η θεσσαλική ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι ενημέρωσαν για τη συμφωνία, που υπάρχει με το συνδρομητικό κανάλι ενώ τόνισαν πως η ΕΡΤ αρνήθηκε κάθε ενδεχόμενο όχι μόνο συνεργασίας αλλά και συζήτησης με την ομάδα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα μπορούν, να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες του Βόλου από τα κανάλια της NOVA.

Η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τη ΝOVA, ύστερα από την άρνηση της ΕΡΤ ακόμα και να συζητήσει με τους παράγοντες της ομάδας μας, τα ήδη συμφωνηθέντα από το 2018, αν και προσκλήθηκε γραπτώς δύο φορές τουλάχιστον να εκπληρώσει τις γραπτές υποσχέσεις που είχε συμφωνήσει με την Super League και υποχρεώσεις της».

Να θυμίσουμε ότι πέρα από τα τηλεοπτικά οι άνθρωποι του Βόλου τρέχουν και τα μεταγραφικά αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μίας μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο (2/3/95) Μαροκινό μέσο Γέχια Ατιγιαλάχ και αν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό την τελευταία στιγμή, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος: Στη NOVA τη νέα σεζόν οι Θεσσαλοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.