ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Στιγμές χαλάρωσης στην Αράχωβα (pic)

Εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να φύγει λίγο από την πρωτεύουσα...
Μαρτίνς: Στιγμές χαλάρωσης στην Αράχωβα (pic)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, χορήγησε τους ποδοσφαιριστές του με τριήμερο ρεπό εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος. Άλλωστε δεν είναι και μικρός ο αριθμός των παικτών που θα λείπουν αυτό το διάστημα από το Ρέντη.

Συνολικά δεκατρείς ποδοσφαιριστές είναι αυτοί οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για παραπάνω από μία εβδομάδα. Για αυτό και ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να δώσει τριήμερο ρεπό στους παίκτες του.

Έτσι ώστε να μπορέσουν να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους και να επιστρέψουν όπως πρέπει. Ενόψει και της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: Η σημασία της κίνησης του Πορτογάλου

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, είναι ελεύθεροι από το ματς με τον Ατρόμητο και μετά. Μέχρι και την Τετάρτη. Κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και συγκεκριμένα το Ρέντη, την προσεχή Πέμπτη.

Για αυτό και δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έφυγαν από την πρωτεύουσα. Προκειμένου να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα. Υπήρξαν βέβαια και αυτοί οι οποίοι προτίμησαν το εξωτερικό.

Ο Μαρτίνς όμως από την πλευρά του θέλησε να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας.

Προτίμησε να κάνει ένα ταξίδι στην Αράχωβα. Εκεί όπου τον έπιασε ο φωτογραφικός φακός της ιστοσελίδας «alter-info.gr».

Δείτε τη φωτογραφία του Πορτογάλου τεχνικού στους δρόμους της Αράχωβας, όπου απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτίνς: Στιγμές χαλάρωσης στην Αράχωβα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.