ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο Γιώργος Πρίντεζης ράπαρε το «Stars» στην Αράχωβα! (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε σε ταβέρνα στην Αράχωβα και όπως έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά τραγούδησε Stars από τους Light και Toquel! Αλλαγή ρεπερτορίου για τον Γιώργο Πρίντεζη. Τον έχουμε δει να τραγουδά κάποιο αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι, αλλά αυτή τη φορά ερμήνευσε διαφορετικού είδους τραγούδι. Γενικά ο φακός τον έχει πιάσει...
Ο Γιώργος Πρίντεζης ράπαρε το «Stars» στην Αράχωβα! (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε σε ταβέρνα στην Αράχωβα και όπως έδειξε η εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά τραγούδησε Stars από τους Light και Toquel!

Αλλαγή ρεπερτορίου για τον Γιώργο Πρίντεζη. Τον έχουμε δει να τραγουδά κάποιο αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι, αλλά αυτή τη φορά ερμήνευσε διαφορετικού είδους τραγούδι.

Γενικά ο φακός τον έχει πιάσει αρκετές φορές σε στιγμές χαλάρωσης και πλέον έφτασε η ώρα να ερμηνεύσει τραγούδι που μέχρι στιγμής δεν τον είχαμε συνηθίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Euroleague: Να χτίσει σερί ο Ολυμπιακός

Όπως παρουσίασε η εκπομπή του ANT1 «Το Πρωϊνό» ο φόργουορντ του Ολυμπιακού βρέθηκε πρόσφατα σε ταβέρνα της Αράχωβας, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ραπάρει το «Stars» του Light και του Toquel.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιώργος Πρίντεζης ράπαρε το «Stars» στην Αράχωβα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.