ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα, αν υπάρχουν, με Σλούκα

Τι ισχύει με την περίπτωση του γκαρντ της Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα, αν υπάρχουν, με Σλούκα

Από τις 3 Ιουνίου έχει αρχίσει να γράφεται πως Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας ενδέχεται να ξανασμίξουν. Το Sportime, βέβαια, κρατούσε και συνεχίζει να κρατάει αρκετές επιφυλάξεις. Το deal, όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει. Έως απίθανο για να είμαστε ακριβείς. 

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Έλληνα γκαρντ από τη Φενέρμπαχτσε είναι υπαρκτό. Τα οικονομικά προβλήματα στους Τούρκους (τα είχαμε αναφέρει, θυμηθείτε εδω) είναι σημαντικά και γι’ αυτό είναι πιθανό να φύγουν αρκετοί. Δεν ξέρουμε άλλωστε αν θα παραμείνει εκεί και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τόσο ο Σέρβος τεχνικός, όσο και άλλοι παίκτες σκέφτονται την αποχώρηση. Ο Σλούκας συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψει στους Πειραιώτες. Στη μάχη της απόκτησής του έχουν μπει και άλλες ομάδες οι οποίες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αναφρόμαστε φυσικά στο οικονομικό σκέλος.

Εκτός αυτού, όμως, ο Ολυμπιακός έχει άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε ότι αφπρά το που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και όχι μόνο. Πρώτα θα ασχοληθεί με αυτές και στη συνέχεια με οτιδήποτε άλλο.

Ολυμπιακός – Σλούκας: Περί απόστασης…

Απόσταση στο οικονομικό είναι δεδομένο πως θα υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν είναι καινούργιο ούτε για τον ίδιο τον Ελληνα γκαρντ. Ξέρει από πρώτο χέρι μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Πειραιά σε ότι αφορά τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αλλάξει λογική σε αυτό το κομμάτι γάμος πολύ δύσκολα θα γίνει.

Από την αρχή, για να πούμε την αλήθεια, ίσως δεν έπρεπε να ανέβει τόσο «ψηλά» το θέμα Σλούκα. Στο Sportime αυτό δε συνέβη. Το πιθανότερο είναι να περιμένει τις αλλαγές στη μεταγραφική αγορά ο Σλούκας πριν αποφασίσει. Ένα ντόμινο αλλαγών εξάλλου, μπορεί να τον φέρει πρώτο βιολί σε top σύλλογο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τα δεδομένα, αν υπάρχουν, με Σλούκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.