ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Αλλαγή σελίδας, στα χέρια Σουηδών!

«Έκλεισε» το deal και οι Πατρινοί μπαίνουν σε νέα εποχή
Παναχαϊκή: Αλλαγή σελίδας, στα χέρια Σουηδών!

Νέα εποχή στην Παναχαϊκή καθώς το deal με τους Σουηδούς επενδυτές κλείδωσε οριστικά και ξεκινάει η διαδικασία για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Σουηδοί παίρνουν αρχικά ένα ποσοστό στο 52% χωρίς να χρειάζεται η στήριξη της ερασιτεχνικής.

Οι Ελληνοσουηδοί επιχειρηματίες μάλιστα έφεραν μαζί τους και τον Νεμάνια Μιλιάνοβιτς που λέγεται ότι είναι ο προπονητής της ομάδας.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος μαζί με έτερο επιχειρηματία είχαν συνάντηση στην Αγυιά με μέτοχους και ανθρώπους της ΠΑΕ και συζήτησαν βασικές λεπτομέρειες για το μπάσιμο τους στην Παναχαϊκή.

Όχι μόνο για τις μετοχές αλλά και για λειτουργικά ζητήματα της ΠΑΕ.

Ακόμα δεν έχει επίσημο αν στους νέους επενδυτές της ομάδας παραχωρηθεί ποσοστό συγκεκριμένων μετόχων ή αν θα αποκτήσουν μετοχές μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Προς το παρών δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ούτε για την ταυτότητα του Καλογερόπουλου παρά μόνο ότι κατάγεται από Γαστούνη και έχει στην Σουηδία κατασκευαστική εταιρεία.

Μέσα από την ΠΑΕ βγαίνει η πληροφορία ότι μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξει συνέντευξη τύπου όπου θα γίνει παρουσίαση του Σάκη Καλογερόπουλου πιθανόν μαζί με συνεργάτη/ες.

Οι Ελληνοσουηδοί αναχώρησαν πριν από λίγη ώρα από την Πάτρα και το πιο πιθανό είναι να ξαναέρθουν την Πέμπτη για την υπογραφή του προσύμφωνου με τους μετόχους και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Νεμάνια Μιλιάνοβιτς πάντως, βρίσκεται, ήδη, στην Ελλάδα και στην Πάτρα και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Αυτός μάλιστα, θα αναλάβει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Μαζί με τον Σάκη Καλογερόπουλο και έναν συνεργάτη του βρέθηκε και ο Μιλιάνοβιτς που πήρε μια πρώτη γεύση από Πάτρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναχαϊκή: Αλλαγή σελίδας, στα χέρια Σουηδών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.