ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΑΕ για τον Μαχαιρίτσα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του εξέφρασε τη βαθύτατα θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.  Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΚΑΕ αναφέρει: « Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον απροσδόκητο χαμό του σπουδαίου Έλληνα...
Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΑΕ για τον Μαχαιρίτσα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του εξέφρασε τη βαθύτατα θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΚΑΕ αναφέρει:

« Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον απροσδόκητο χαμό του σπουδαίου Έλληνα τραγουδοποιού και τραγουδιστή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…»

Διαβάστε επίσης: Μαχαιρίτσας: Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση τα ξημερώματα της Δευτέρας, πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδοποιός έφυγε στα 63 του χρόνια με τις πρώτες πληροφορίες να κάνω λόγο πιθανότατα για καρδιακή προσβολή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «magnesianews.gr» ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, διέμενε τις τελευταίες ημέρες και μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεο.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου σήμερα τα ξημερώματα, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα που υπέστη στη διάρκεια της νύκτας, ενώ δεν έγιναν γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει η wikipedia, ο Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΑΕ για τον Μαχαιρίτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.