ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με αλλαγές στα Ιωάννινα

Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, μετά από ντέρμπι και ενώ ακολουθεί παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν θα γινόταν να ταξιδέψουν στα Ιωάννινα άπαντες. Υπάρχει, άλλωστε, και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει διαφορετική ενδεκάδα και αυτό γιατί άφησε...
Παναθηναϊκός: Με αλλαγές στα Ιωάννινα

Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος που έχει φέτος ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, μετά από ντέρμπι και ενώ ακολουθεί παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν θα γινόταν να ταξιδέψουν στα Ιωάννινα άπαντες. Υπάρχει, άλλωστε, και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει διαφορετική ενδεκάδα και αυτό γιατί άφησε στην Αθήνα βασικούς ποδοσφαιριστές. Σένκεφελντ, Ινσούα, Γιόχανσον και Μακέντα θα πάρουν ανάσες. Πιθανότατα, όμως, να μη είναι οι μόνοι.

Αποστολάκης και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι οι δύο που θα παίξουν εκτός απροόπτου στα άκρα της άμυνας, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Νούνες. Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει ο Περέα, ενώ αν χρειαστεί και κάποια έξτρα λύση ο Παναθηναϊκός έχει και τον Καμπετσή.

Δεν πρόκειται, πάντως, να αλλάξει όλη η ενδεκάδα. Ωστόσο, είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποιοι ακόμα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο rotation και έχουν δείξει πως μπορούν να προσφέρουν, όπως οι προαναφερθέντες.

Η αποστολή που ανακοίνωσε η ΠΑΕ: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Μπεκ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Καμπετσής.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Με αλλαγές στα Ιωάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.