ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Περυσινά… γλυκά σταφύλια

Ο Παναθηναϊκός θύμισε τον περσινό καλό του εαυτό
Παναθηναϊκός: Περυσινά… γλυκά σταφύλια

Πήρε ρίσκα χθες ο Γιώργος Δώνης στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός νίκησε και δικαιώθηκε. Σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, στον απόηχο του «διαζυγίου» με τον Νίκο Νταμπίζα, έκανε κινήσεις που του βγήκαν.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν, ούτως ή άλλως, το πρόσωπο του αγώνα με τον Ατρόμητο μετά την προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Έπαιξε βασικός, απείλησε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις και έμελλε να αναδειχθεί στον μοναδικό σκόρερ.

Ο «διόσκουρος» Γιάννης Μπουζούκης πιθανώς να ήταν καλύτερος συνολικά, όμως ο Μυτιληνιός προερχόταν από έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και, βέβαια, «κουβαλούσε» το ψυχολογικό βάρος ότι πρέπει να πείσει. Υπέροχη συνεργασία μεταξύ των δύο νεαρών άσων του «τριφυλλιού» και… 0-1.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, ο Δώνης ρίσκαρε με τον Αργύρη Καμπετσή, χωρίς φυσικά κάποιος να του προσάψει κάτι. Απών ο Φεντερίκο Μακέντα, ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα ο Χουάν Χοσέ Περέα, κακός ήταν ο Δημήτρης Κολοβός κόντρα στην Ξάνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στο Περιστέρι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Τρίτη φορά που παρατάσσεται με φορ ειδικών συνθηκών. Στη Νέα Σμύρνη έπαιξε με τον 19χρονο Χουάν Χοσέ Περέα, κόντρα στην Ξάνθη με τον Κολοβό, χθες στο Περιστέρι με τον Καμπετσή. Στα δύο από τρία ματς ο Παναθηναϊκός νίκησε και σε εκείνο που δεν τα κατάφερε, η διαιτησία έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Ο Δώνης έδωσε την ευκαιρία στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Ούτε καν έχει ενηλικιωθεί, αλλά αντικατέστησε τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη με περίπου 20 λεπτά να απομένουν! Κι αυτό του βγήκε.

Θύμισε την περυσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός. Ειδικά μετά το 63’ που βγήκε ο Γκίας Ζαχίντ, οι «πράσινοι» είχαν 8/11 Έλληνες. Με μία τετράδα στην άμυνα που παγιώνεται και αποκτά ομοιογένεια. Εκεί ποντάρει το «τρένο» όσο τα γκολ μπαίνουν με το… σταγονόμετρο…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Περυσινά… γλυκά σταφύλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.