ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με κόσμο στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από το πρωί της Τρίτης (7/1). Εκεί πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας. Το παρών, μάλιστα, έδωσε αρκετός κόσμος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με παίκτες και πήρε αυτόγραφα. Η προπόνηση ήταν ανοιχτή και αρκετοί το εκμεταλλεύτηκαν. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος...
Παναθηναϊκός: Προπόνηση με κόσμο στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από το πρωί της Τρίτης (7/1). Εκεί πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το παρών, μάλιστα, έδωσε αρκετός κόσμος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με παίκτες και πήρε αυτόγραφα. Η προπόνηση ήταν ανοιχτή και αρκετοί το εκμεταλλεύτηκαν.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Γιώργος Δώνης είχε σύντομο τετ α τετ με τους Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη προκειμένου να ενημερωθεί για το πόσο κουρασμένοι νιώθουν. Αμφότεροι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προέρχονται από ίωση.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Προπόνηση με κόσμο στα Ιωάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.