ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Λαϊκά δικαστήρια και «κράξιμο» στη διοίκηση

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν η έβδομη στη σειρά στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Αυτό που βλέπει δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών. Ακόμη και πέρυσι, όταν υπήρχαν προβλήματα, ο Πανιώνιος τερμάτισε έκτος. Με το...
Πανιώνιος: Λαϊκά δικαστήρια και «κράξιμο» στη διοίκηση

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν η έβδομη στη σειρά στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Αυτό που βλέπει δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών. Ακόμη και πέρυσι, όταν υπήρχαν προβλήματα, ο Πανιώνιος τερμάτισε έκτος.

Με το σφύριγμα της λήξης το βράδυ του Σαββάτου (18/1) αρκετοί ήταν εκείνοι που αποδοκίμασαν και φώναξαν και το γνωστό σύνθημα «Η Σμύρνη είναι ομάδα ιστορική και όποιος δεν το ξέρρει να πάει να…».

Στη συνέχεια αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν έξω από τη Θύρα 4 και συνέχισαν να αποδοκιμάζουν. Ακούστηκαν και συνθήματα κατά της διοίκησης. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας με τους χειρισμούς τους έχουν φέρει τον κόσμο απέναντι. Ο δεσμός έχει σπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό έχει φανεί πολλάκις και σε ανακοινώσεις των «Πανθήρων», οι οποίοι έχουν εξαπολύσει επιθέσεις ουκ ολίγες φορές στους διοικούντες.

Κάποια στιγμή παρενέβη ο Κόρμπος. Ως αρχηγός προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο, οι οπαδοί δεν δέχτηκαν ουσιαστικά να του μιλήσουν. Φώναξαν κάποια συνθήματα ακόμη και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Λαϊκά δικαστήρια και «κράξιμο» στη διοίκηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.