ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια για το Καυτατζόγλειο

Τι ενοχλεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου
ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια για το Καυτατζόγλειο

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, σχετικά με την κωλυσιεργία που παρατηρείται στο θέμα του Καυτανζογλείου, που δεν προχωράει από την Κυβέρνηση, την ώρα που φαίνεται να προχωρούν θέματα της τελευταίας στιγμής, όπως το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, αλλά και το κλειστό της ΑΕΚ.

Αυτό που συζητιέται εσωτερικά στους νταμπλούχους δεν είναι άλλο από τη διάθεση της κυβέρνησης να ασχοληθεί με τους φακέλους άλλων γηπέδων (όπως του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και της ΑΕΚ με το το κλειστό γήπεδο στα Άνω Λιόσια) που έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα.

Ταυτόχρονα, αφήνουν πίσω την πρόθεση του ΠΑΟΚ να στεγαστεί για περίπου δυο χρόνια στο Καυτανζόγλειο, αναλαμβάνοντας το κόστος των έργων που θα χρειαστούν για να κάνουν το συγκεκριμένο στάδιο να καλύπτει τις ανάγκες του συλλόγου αλλά και των διοργανώσεων στις οποίες μετέχει.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του εθνικού σταδίου και τους επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει εδώ και περισσότερο από έξι μήνες, όμως δεν βρέθηκε σημείο επαφής. Η ανησυχία των ανθρώπων του Δικεφάλου έχει να κάνει με την προσπάθειά τους να «τρέξουν» το θέμα της νέας Τούμπας με γοργούς ρυθμούς, έχοντας βάλει τις βάσεις για την έκδοση του ειδικού χωρικού σχεδίου μέχρι το τέλος του 2019.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα έχει μείνει στάσιμο και στον ΠΑΟΚ περιμένουν εξελίξεις…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Δυσαρέσκεια για το Καυτατζόγλειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.