ΠΑΡΑFOOTBALL

Ούτε στο… τοπικό δε συμβαίνει αυτό που ζήτησε η Λαμία

Άρης – Λαμία: Αυτά δεν γίνονται ούτε σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι στο «Βικελίδης» έχει τελειώσει. Η Λαμία πήρε τον πόντο και κατά τη διάρκεια του αγώνα ζήτησε από τον διαιτητή Βρέσκα να πάει σε οφθαλμίατρο(!) με ανακοίνωση της! Άκυρη εντελώς η ανακοίνωση, αλλά αλλού είναι το θέμα. Η διαιτητική ομάδα έχει μπει...
Ούτε στο… τοπικό δε συμβαίνει αυτό που ζήτησε η Λαμία

Άρης – Λαμία: Αυτά δεν γίνονται ούτε σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι στο «Βικελίδης» έχει τελειώσει. Η Λαμία πήρε τον πόντο και κατά τη διάρκεια του αγώνα ζήτησε από τον διαιτητή Βρέσκα να πάει σε οφθαλμίατρο(!) με ανακοίνωση της! Άκυρη εντελώς η ανακοίνωση, αλλά αλλού είναι το θέμα.

Η διαιτητική ομάδα έχει μπει στα αποδυτήρια και περιμένει τον παρατηρητή. Η πόρτα χτυπάει και εισέρχονται εντός άνθρωποι της Λαμίας. Όχι, όμως, για να κάνουν παράπονα.

Ρουσφέτι ήθελαν! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, ζήτησαν από τον ρέφερι να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι κατά την αποχώρηση των ομάδων για τα αποδυτήρια, ο Πλιάτσικας διαμαρτυρήθηκε και του δόθηκε (δεύτερη) κίτρινη κάρτα! Γιατί; Για να εκτίσει στο αδιάφορο ματς κυπέλλου με τον Αιολικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποφόρτιση στον Άρη, συμπλήρωσε κάρτες ο Ματίγια

Ο ρέφερι φυσικά και αρνήθηκε. Μάλιστα, τους έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια και το περιστατικό έχει γραφτεί αναλυτικά και στο Φύλλο Αγώνα! Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε και σχετικός διάλογος, αλλά αυτά καλό είναι να μη γράφονται!

Διαιτητικά, το ματς πλην του ακυρωθέν γκολ του Τουράμ στο 3′ που σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ, δεν είχε τίποτα. Ο β΄ βοηθός Στεφανής το έχασε, αλλά οι VARιστες Διαμαντόπουλος και Ψαρρής διόρθωσαν τη λανθασμένη απόφαση του βοηθού από την Καρδίτσα.

Ο Δάλλας έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ούτε στο… τοπικό δε συμβαίνει αυτό που ζήτησε η Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!