ΠΑΡΑFOOTBALL

Άρης: Το… θερμό επεισόδιο Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου

Αρκετά άσχημο το... φινάλε της συνεργασίας Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου
Άρης: Το… θερμό επεισόδιο Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου

Ο Άρης πλέον, έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και ο σύλλογος έχει αλλάξει τελείως… σελίδα.

Νέος τεχνικός διευθυντής υπάρχει, ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος πλέον έχει αρχίσει και τα καθημερινά του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χαριστέας: «Έχω μιλήσει και με άλλους εκτός από τους Ιέρο και Γκούτι»

Συγκεκριμένα, ήδη κάνει αρκετές επαφές, με προπονητές, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα έχει βλέψεις για πολύ μεγάλα ονόματα, που θα κάνουν γκελ και θα έχουν προσωπικότητα, τονίζοντας ότι έχει κάνει συζητήσεις τόσο με τον Ιέρο και τον Γκούτι, αλλά και με αρκετούς άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χαβίτο: «Ιέρο και Γκούτι μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη»

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φινάλε της συνεργασίας του Καρυπίδη με τον Κων/νο Διαμαντόπουλο.

Αυτό… γράφτηκε σε γνωστό στέκι-καφέ στο Κολωνάκι. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες που δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά λίγο έλειψε να «φύγουν» και χέρια!

Σίγουρα όχι και το καλύτερο «τέλος» για δύο ανθρώπους που συνεργάστηκαν για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Το… θερμό επεισόδιο Καρυπίδη – Διαμαντόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.