ΠΑΡΑFOOTBALL

Λαμία: Η αρχή του τέλους για κάποιους

Πώς το θέμα του Μπεχαράνο επηρεάζει και άλλες ανανεώσεις
Λαμία: Η αρχή του τέλους για κάποιους

Δύο ανανεώσεις μετράει η Λαμία έχοντας φτάσει στις 9 Ιουνίου. Ακόμη και για τον Αντέτζο που βγαίνει μια διάχυτη αισιοδοξία, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Άλλο κεφάλαιο αυτό όμως.

Ας πάμε στα παιδιά του Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε αναφέρει τα δεδομένα. Τι άλλαξε έκτοτε; Η συνάντηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Μπεχαράνο. Αυτή που πρακτικά τίναξε τα πάντα στον αέρα στις σχέσεις των δύο πλευρών.

Άλλα του είχαν πει του παίκτη και του εκπροσώπου του, άλλα αντίκρισε εκείνος στο γραφείο. Πολύ λογικό να μην υπογράψει. Βλέπετε τα… ψιλά γράμματα είναι ικανά πολλές φορές να χαλάσουν ένα deal.

Ωστόσο, αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι πως στη Λαμία στράβωσαν πολύ με τον Ντε Μπαρτόλο. Θεώρησαν ότι κάπου έπρεπε να κάνει πίσω και εκείνος. Γι’ αυτό και πλην του Μπεχαράνο, δύσκολα θα μείνει και οποιοσδήποτε άλλος έχει σχέση μαζί του.

Έτσι δένει το «γλυκό» και με τον Χερόνιμο Μπαράλες. Ούτως ή άλλως ο Αργεντινός ζητούσε αύξηση και οι Φθιώτες ήταν διστακτικοί στο να του δώσουν νέο συμβόλαιο. Γι’ αυτό και δεν τον είχαν φωνάξει για νέα συζήτηση. Για τον Φακούντο Μπερτόγλιο, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε. Με το κασέ του και την ποιότητά του έχει αρχίσει δεδομένα να κοιτάει για άλλες πολιτείες.

Και κάπως έτσι εξηγείται και η στασιμότητα σε διάφορα θέματα ακόμη, όπως αυτό του Ζαν Λουκ Ασούμπρε. Μία πόρτα φαίνεται πως κλείνει για τις δύο πλευρές. Φυσικά οι παρεξηγήσεις λύνονται κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Η αρχή του τέλους για κάποιους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.