ΠΑΡΑFOOTBALL

Λαμία: Ψάχτηκε για Φάρλεϊ Ρόσα, αλλά…

Πολύ υψηλές οι απαιτήσεις του Βραζιλιάνου εξτρέμν
Λαμία: Ψάχτηκε για Φάρλεϊ Ρόσα, αλλά…

Τον είχε παίκτη ο Μάκης Χάβος στον Παναιτωλικό, λογικό να το ψάξει και τώρα που βρίσκεται στη Λαμία. Μόνο που τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Αλλιώς ήταν ο Φάρλεϊ Ρόσα στο Αγρίνιο, πριν κάνει τη μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, αλλιώς τώρα… Το κασέ του έχει εκτοξευτεί. Και ελάχιστοι θα μπορούσαν να δώσουν αυτά τα λεφτά.

Οι «κυανόλευκοι» ψάχνουν εξτρέμ που να κάνει το κάτι παραπάνω και ο Ρόσα φαντάζει ιδανικός. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Χάβος όταν έκανε τα πρώτα του τηλέφωνα. Αυτά που άκουσε, όμως, τον πάγωσαν.

Κοντά στα 400.000 ευρώ έπαιρνε ο 25χρονος στην Αλ Ετιφάκ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Για να γυρίσει στην Ευρώπη, θα έπεφτε αισθητά. Στη Λαμία προτάθηκε με περίπου τα μισά. Και με το που άκουσαν στην ομάδα ότι ήθελε 200.000 ευρώ για να έρθει, μόνο που δεν τους έπεσε το τηλέφωνο.

Και για να μην τους κατηγορούμε, δεν ήταν και οι μόνοι. Εδώ ολόκληρος Παναθηναϊκός δεν το πίστευε. Έκανε κάποια στιγμή διερευνητική επαφή ο Νίκος Νταμπίζας και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Γενικότερα με τα λεφτά που ζητάει αυτή την περίοδο ο Ρόσα, ομάδα στην Ελλάδα δεν βρίσκεται. Και ας έχει προταθεί σε αρκετές, όπως και ο Ατρόμητος.

Εκείνοι που τον ξέρουν λένε πως μόνο εάν φτάσει Αύγουστος και δεν έχει βρει κάτι, θα πέσει οικονομικά. Αλλά ως τότε το πιο πιθανό είναι να έχει κλείσει στο εξωτερικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Ψάχτηκε για Φάρλεϊ Ρόσα, αλλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.