ΠΑΡΑFOOTBALL

Ξάνθη: Ψάχνει ήδη για νέο προπονητή

Δεν πρόκειται να παραμείνει ο Ράσταβατς μετά το καλοκαίρι
Ξάνθη: Ψάχνει ήδη για νέο προπονητή

Πριν λίγο καιρό, η εφημερίδα Sportime είχε αναφέρει πως το μέλλον του Μίλος Ράσταβατς στην Ξάνθη, είναι δυσοίωνο. Σήμερα (6/4), η στήλη «παρασκήνια» της εφημερίδας, κάνει λόγο για οριστική αποχώρηση του προπονητή, στο τέλος της σεζόν.

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Super League, η Ξάνθη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Δεν έχει κερδίσει για δέκα παιχνίδια τώρα, ενώ επιθετικά έχει βάλει μόλις τέσσερα τέρματα (τα δύο με τον Ατρόμητο).

Και άσχετα με το που θα τερματίσει η ομάδα στο τέλος της σεζόν, η στήλη αναφέρει πως ήδη ο Παπαδημητρίου, έχει δώσει εντολή για τον διάδοχό του. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, στην ομάδα της Ξάνθης ψάχνουν ήδη για έναν προπονητή. Αυτός, δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε μισθό τα 150.000 ευρώ. Και κατά προτίμηση, δεν θα είναι και μεγάλος σε ηλικία (μαξ 45 χρονών).

Θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και γι’ αυτό η αντικατάσταση του Ράσταβατς, πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Ψάχνει ήδη για νέο προπονητή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.