ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κύθνος-Σέριφος με ένα καΐκι και επιστροφή με νίκη!

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη σε παιχνίδι για την Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, το οποίο δεν είναι καθόλου σύνηθες για τον περισσότερο κόσμο
Κύθνος-Σέριφος με ένα καΐκι και επιστροφή με νίκη!

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη σε παιχνίδι για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, το οποίο δεν είναι καθόλου σύνηθες για τον περισσότερο κόσμο.

Η αναμέτρηση του ΑΠΣ Κύθνου με τον Μαρπησσαϊκό ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα της Κύθνου κλήθηκε να ταξιδέψει σε 2 γκρουπ στη Σέριφο, όπου χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του νησιού. Κάτι που συμβαίνει συχνά-πυκνά στις Κυκλάδες.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως το δεύτερο γκρουπ ταξίδεψε με καΐκι για να φτάσει στο νησί, έχοντας ως αντίπαλο τα αρκετά μποφόρ. Στην πορεία και όταν άπαντες κατάλαβαν πως η ομάδα θα έφτανε στην ώρα της, η αποστολή χρειάστηκε να αποβιβαστεί με βάρκα σε άλλη παραλία δυτικά της Σερίφου, προκειμένου να κερδίσει μία ώρα ταξιδιού και να προλάβει την έναρξη του αγώνα.

Παρ’ όλα όσα ευτράπελα συνέβησαν, ο ΑΠΣ Κύθνου έδειξε να μην.. χαμπαριάζει. Μπήκε στον  αγωνιστικό χώρο και πήρε το πρώτο του πολυπόθητο τρίποντο, επικαρτατώντας επί του Μαρπησσαϊκού με 3-1.

Στα βίντεο που ακολουθούν, το ευχαριστώ του προπονητή Στάυρου Κονιδάρη προς τους ποδοσφαιριστές του, οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια, αλλά και η στιγμή της αποβίβασης με τη βάρκα!

https://www.facebook.com/sportcyclades.gr/videos/340682456694560/?t=2

https://www.facebook.com/sportcyclades.gr/videos/323922011492712/?t=2

https://www.facebook.com/sportcyclades.gr/videos/313724949218073/?t=1

https://www.facebook.com/sportcyclades.gr/videos/1900401980266120/?t=1

https://www.facebook.com/sportcyclades.gr/videos/278691929649321/?t=1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύθνος-Σέριφος με ένα καΐκι και επιστροφή με νίκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.