ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόκκινο» στη οργανωμένη μετακίνηση στη Λιβαδειά

Χωρίς την υποστήριξη των οπαδών του θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής (25/10) κόντρα στον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόκκινο» στη οργανωμένη μετακίνηση στη Λιβαδειά

Την πολύτιμη βοήθειά των οπαδών του θα στερηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (25/10) κόντρα στον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Κι αυτό καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Super League 2: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και απόφαση για απαγόρευση και για διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί κατά το προσεχές τριήμερο 25 έως 27-10-2019, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόκκινο» στη οργανωμένη μετακίνηση στη Λιβαδειά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.